Vrei o cariera in asistenta sociala? DGASPC Buzau face ANGAJARI. Vezi aici ce functii de executie sunt scoase la concurs
Last Updated on 06/06/2017 by Iulian Gavriluta

DGASPC BuzauDirectia Generala de Asistenta sociala si Protectia Copilului Buzau, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Buzau organizeaza noi concursuri pentru ocuparea unor posturi de executie intr-un serviciu specializat din structura institutiei.

La Centrul Rezidential pentru Recuperarea si Reabilitarea Copilului cu Tulburari de Comportament nr.5 Beceni este necesara ocuparea a doua posturi: Asistent Social Practicant – 1 post si Educator M – 1 post. Potrivit anuntului DGASPC Buzau pentru ambele posturi sunt necesare anumite cerinte si criterii ce trebuiesc indeplinite de catre candidati.

Principalele cerinte ale postului de Asistent Social Practicant sunt:

  • identificarea, evaluarea, planificarea si realizarea de interventii specifice individualizate in colaborare cu ceilalti membri ai echipei pluridisciplinare pentru rezolvarea problemelor copiilor/tinerilor si integrarea,/reintegrarea familiala si socio-profesionala a acestora.

Concursul se va desfasura in trei etape:

1. Selectia dosarelor, in data de 14.06.2017, ora 10;

2. Proba scrisa, in data de 21.06.2017, ora 10;

3. Interviu, in data de 27.06.2017;

Toate probele se desfasoara la sediul Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului Buzau, din strada Bistritei nr. 41 , Buzau, jud. Buzau. Data limita de inscriere si depunere a dosarelor este 13.06.2017, ora, 16,30 la sediul institutiei Serviciul resurse umane si salarizare.

Principalele cerinte ale postului de Educator M sunt:

  • identificarea, evaluarea, planificarea si realizarea de interventii specifice individualizate in colaborare cu ceilalti membri ai echipei pluridisciplinare pentru rezolvarea problemelor copiilor/tinerilor beneficiari ai serviciului.

Conditii specifice:

  • studii medii cu diploma de bacalaureat;

Concursul se va desfasura in trei etape:

1. Selectia dosarelor, in data de 07.06.2017, ora 10;

2. Proba scrisa, in data de 14.06.2017, ora 10;

3. Interviu, in data de 20.06.2017;

Toate probele se desfasoara la sediul Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului Buzau, din strada Bistritei nr. 41, Buzau, jud. Buzau. Data limita de inscriere si depunere a dosarelor este 06.06.2017, ora 16,30 la sediul institutiei Serviciul resurse umane si salarizare.

Detalii pot fi consultate accesand: http://www.dgaspc-buzau.ro/anunturi-recrutare/

A.D.