UPDATE – STARE DE URGENTA LA PARIS. ATACATORUL A FOST IMPUSCAT de fortele de ordine. ATAC LA PARIS. Focuri de arma langa catedrala Notre Dame
Last Updated on 06/06/2017 by Iulian Gavriluta

Atac la ParisAlertă în Paris. Este panică în centrul capitalei franceze, după ce mai multe focuri de armă s-au auzit lângă Catedrala Notre Dame. Autoritățile au ajuns rapid la locul incidentului și au evacuat zona, una dintre cele mai aglomerate din Paris

 Potrivit Poliției, un bărbat care ar fi atacat un politist a fost impuscat. Există informaţii potrivit cărora suspectul ar fi atacat cu un ciocan un poliţist care asigura securitatea în apropiere de catedrala Notre-Dame. Pentru moment nu există informaţii despre alte victime în centrul Parisului. De asemenea, autorităţile le recomandă locuitorilor să stea departe de zona Notre-Dame.

A.D.

UPDATEIn acest moment, autoritatile se afla in stare de urgenta. Sute de turisti si de trecatori au fost inchisi in interiorul catedralei in timpul operatiunii desfasurate de politie. Ofiterii au cercetat o mare parte din Ile de la Cite in cautarea de potentiali complici sau dispozitive. 

UPDATE - Potrivit posturilor locale nationale franceze un barbat a atacat cu un ciocan un politist aflat in misiune de patrulare, acesta refuzand sa se opreasca la somatie. Barbatul a fost imediat impuscat, in torace, de fortele de ordine.