LIVE – FRAUDAREA VOTULUI de la ultima sedinta a CLM Buzau a ajuns pe masa Prefectului de Buzau Carmen Ichim (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 06/06/2017 by Iulian Gavriluta

Prefectura BuzauUltima sedinta a Consiliului Local Municipal a semanat mai mult cu un episod din “Cascadorii rasului” si asta pentru ca la un proiect de Hotarare aflat pe Ordinea de zi a sedintei, una s-a votat, altul a fost rezultatul si alta a fost consemnarea in actele oficiale.

 

Despre ce este vorba? La Hotararea pentru acordarea unui mandat "special” doamnei Cristea Georgeta prin care sa se reprezinte municipiul Buzau in cadrul sedintelor Adunarii Generale Ordinare si respectiv, Adunarii Generale Extraordinare ale Actionarilor SC “Compania de Apa” SA Buzau, convocate in zilele de 12.06.2017 si, respectiv, 13.06.2017, votul consilierilor a fost urmatorul: din 23 de consilieri, 3 au lipsit, 8 au votat "pentru", 7 "impotriva" si 4 voturi au fost anulate (desi si aici sunt suspiciuni ca din “abtineri” cum s-a votat s-a considerat fortat ca fiind voturi anulate!?) si 4 nule. Totul este inregistrat video si audio si consemnat in procesul verbal al sedintei. Reporterii News Buzau au intrat in posesia  Proiectului de Hotarare a CLM, care poarta stampila Primariei si semnaturile presedintelui de sedinta, consilierul Daniel Lambru si a secretarului municipiului Roxelana Radu, in care se specifica ca, “Hotarare a fost ADOPTATA…in sedinta din 26 mai 2017  un numar de 14 voturi pentru, 2 abtineri si 2 voturi impotriva din cei 23 de consilieri in functie si 19 prezenti la sedinta”. Este incredibila situatia creata iar consilierii opozitiei (potrivit surselor bine informate si o parte din consilierii de la guvernare ai PSD) au fost nemultumiti de rezultatul fraudulos. Asadar, problema a ajuns pe masa reprezentantului Guvernului in teritoriu, Prefectul Judetului Buzau, Carmen Adriana Ichim care va da un punct de vedere official asupra situatiei de fapt. Cu siguranta consilierii opozitiei vor face si alte demersuri iar reprezentantii DNA si ai celorlalte organe de control vor avea “material suficient” pentru a vedea cine si cum si de ce a indemnat la aceasta masura ilegala.

I.G.

Prefect Carmen Ichim

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xy4FC7hh9dY&feature=youtu.be