INCREDIBIL! Vezi aici de unde este posibil sa fi furat Toma si ai lui sigla pentru promovarea Dragaicii si cum au gresit ei (gramatical) sloganul targului de vara (FOTO)
Last Updated on 06/06/2017 by Iulian Gavriluta

logo slogan DragaicaToma iar a comis-o de oaie: a copiat LOGO-UL Dragaicii de la o statiune de pe litoralul bulgaresc (vezi FOTO) si a gresit gramatical SLOGANUL. Dar cum semidoctul nu e semidoct destul pana nu e si…fraier, Donald Tom a gresit si ditamai sloganul de pe reclama celui mai vechi targ de pe la noi.

 Evident, semidoctii de acoliti ai sai, reprezentati cu “succesuri” de Adolf Vasilescu ex-ofiterul de la Boboc (prieten de Loja cu metalurgistul-faliment) ce s-a ocupat cu imparteala banilor pentru promovarea evenimentului (80.000 de lei!!!), nu a observat ca sloganul este scris gresit, din punct de vedere gramatical (pe reclama scrie: “Hai vecine pe la mine!” Potrivit regulilor gramaticale in vigoare, corect ar fi: “Hai, vecine, pe la mine!” – “Constructia de acest fel plaseaza substantivul la vocativ. Daca este la inceputul frazei se pune virgula imediat dupa substantiv daca este la mijlocul frazei se pune virgula si inainte si dupa substantiv”. Ce sa-i faci, daca Donald Tom, in “cartonicitatea” sa de miliardar poprit nu stie sa citeasca decat seriile bacnotelor si “deciziile de insolventa”…nu a observat nici ca logo-ul Dragaicii seamana izbitor de mult cu un altul…bulgaresc si nici nu a bagat de seama ca e scris gresit sloganul. Deh…”e grele” inginere! Si mai vrei sa fii promotorul culturii bre…apuca-te de sortulete, manusi si…rulmenti…e mai cinstit bre…zau! RUSINICA!

I.G.

logo slogan Dragaica

 

Raspuns cheltuieli Dragaica