FOTO – UPDATE – PREMII – Palatul Copiilor din Buzau Marele Castigator al Festivalului National de Teatru pentru Elevi „George Constantin”
Last Updated on 06/06/2017 by Iulian Gavriluta

Palatul Copiilor Buzau 1Marele premiu "George Constantin", editia a XVII-a, a fost castigat de Palatul Copiilor Buzau, pentru spectacolul "Lectia de cor si zbor pentru puiul de cocor". De asemenea, premiul pentru cel mai bun rol masculin a fost castigat de Mario Negoita, tot de la Palatul Copiilor Buzau.

Coordonatorul grupului de elevi buzoieni a fost regizorul Constantin Adrian.

Festivalul National de Teatru “George Constantin” s-a desfasurat in perioada 2-4 iunie 2017 la Bucuresti si s-a adresat tuturor elevilor din invatamantul preuniversitar (ciclul primar, gimnazial, liceal).  Organizat sub egida Primariei Sectorului 3 Bucuresti de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Casa Corpului Didactic a Municipiului Bucuresti, Fundatia Culturala „George Constantin” si Colegiul National „Matei Basarab”, festivalul a avut sustinerea financiara a Ministerului Educatiei Nationale. Durata festivalului a fost de 8 luni, iar etapa nationala s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile pe mai multe sectiuni si grupe de varsta.

A.D.

I.G.

 

UPDATE: 

Echipa de la Palatul Copiilor Buzău s-a întors acasă cu nu mai puțin de 18 premii individuale și de echipă.

Iată componența echipei buzoiene:

1. Cimacenco Ionuț

2. Vlad Adelin

3. Vlad Adelina

4. Ene Matei

5. Șuchea Răzvan

6. Vergu Luca

Coordonatorul cercului, profesorul OvidiuNica, este maestru emerit al sportului. Echipa buzoiană a fost însoțită de directorul Palatului Copiilor Buzău, domnul profesor George Vlad, precum și de doamnele profesoare Florina Șercăianu și Alina Ene. Echipa a reușit să ocupe locul I la proba aeromodele – machete statice, locul I la rachetomodele și locul III la proba avioane zburătoare. Celelalte 15 premii sunt individuale, cei mici reușind și ei performanța unor medalii de aur.

De asemenea, Marele Premiu al  Festivalului Național de Teatru pentru Elevi „George Constantin”, ediția a XVII-a, de la București, a fost câștigat de Palatul Copiilor Buzău cu spectacolul „Lecția de cor și zbor pentru puiul de cocor”. Premiul pentru cel mai bun rol masculin a fost câștigat tot de către un elev al Palatului CopiilorBuzău, Mario Negoiță, pregătit de domnul profesor Adrian Constantin.

{vsig}palat-premii{/vsig}