Pregatiri in linie dreapta pe Aerodromul BOBOC. Buzoienii sunt asteptati la „BOBAS – Boboc Air Show 2017”, cel mai spectaculos miting aviatic de pana acum
Last Updated on 05/06/2017 by Iulian Gavriluta

Miting aviatic BobocCa in fiecare an, Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene „Aurel Vlaicu” gazduieste spectacolul pe cer de la Boboc. Astfel, buzoienii pot admira, pe aerodromul din localitatea amintita, un miting aviatic de exceptie - promit organizatorii: Aviation Headlines.

Mitingul aviatic este o activitate a aviatorilor romani ce se antreneaza in unitatea de la Boboc, de aceea concomitent cu demonstratia aeriana se organizeaza si Ziua Portilor Deschise ce include expozitia statica si demonstratia de zbor a aeronavelor militare "BOBAS- Boboc Air Show 2017". Astfel, traditia mitingurilor aviatice organizate pe aerodromul Boboc continua si anul acesta, pe data de 17 Iunie incepand cu ora 9.30 si continuand pana la ora 14:00. Pilotii militari vor fi acompaniati de asii acrobati si parasutistii de la diferite aerocluburi ale Romaniei. Spectacolul va fi completat de un mare numar de avioane ultrausoare de diferite tipuri, motoparapante si aeromodele. 

 I.G.