FOTO – Simpozionul Regional “Abordarea interdisciplinara a fizicii”, editia a IV-a / 2017, la Liceul Pedagogic “Spiru Haret”, Buzau
Last Updated on 04/06/2017 by Iulian Gavriluta

simpozion fizica 2017Simpozionul Regional "ABORDAREA INTERDISCIPLINARA A FIZICII", editiaa IV-a, actvitate integranta a proiectului stiintific "Fizica... ALTFEL" ,  a avutloc in cadrul Liceul Pedagogic "Spiru Haret", Buzau, in colaborare cu  I.S.J. Buzau. Coordonatorul principal al simpozionului este doamna Serenella Dinu, profesor de fizica – chimie in cadrul liceului si inspector de specialitate.

 

La eveniment s-au inscris 2oo elevi si 40 cadre didactice din judetele Buzau, Dolj, Calarasi, Mures, Timis, Calarasi, Galati, Braila, Arges, Prahova, Olt si municipiul Bucuresti. Simpozionul s-a desfasurat pe doua sectiuni: sectiunea cadre didactice (Fizicateoretica,  Fizica experimentala, Didactica predarii fizicii , Abordarea interdisciplinara a fizicii) si sectiunea pentru elevii din invatamantul primar, gimnazial si liceal .

          Simpozionul a fost adresat elevilor si cadrelor didactice, avand drept obiectiv de dezbatere invatarea si predarea interdisciplinara si transdisciplinara fundamentate pe metode modern si indisolubil legate de mijloacele informatice de ultima generatie.Tot in cadrul simpozionului elevii au participat si la concursul  de arta plastica "Fizica în culori". Mentionam si faptul ca,in cadrul acestei manifestari, a avut loc si un Concurs Știintific  cu tema "Abordarea interdisciplinară a fizicii" .

Adrian Constantin