Copiii Familiei AMURTEL va invita la o piesa de teatru inedita!

Familia Amurtel Panatau buzauSambata, 3 iunie, de la ora 11:00 Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania organizeaza Ziua Portilor Deschise la Familia AMURTEL, Panatau, in judetul Buzau. Copiii au fost foarte ocupati in aceste zile cu ultimele pregatiri si repetitii pentru un spectacol de teatru. Ei vor fi actorii, iar piesa va fi cadoul lor pentru dumneavoastra!

Este o oportunitate deosebita pentru micutii din Familia noastra AMURTEL de a se afla in centrul atentiei si de a se simti, datorita aprecierii si aplauzelor dumneavoastra, ca niste adevarate vedete. Veti avea, astfel, sansa de a vedea si de a aplauda copii minunati; studiosi, seriosi, muncitori, dar si plini de creativitate si entuziasm. Totodata, ii veti cunoaste si pe cei care au atata grija de ei. Familia AMURTEL ofera din 1995 un mediu iubitor, cald, creativ si vindecator copiilor care nu pot fi ingrijiti de propriii parinti. Familia AMURTEL a devenit casa pentru 22 de copii, iar in prezent, 13 copii locuiesc in continuare in casa, in timp ce altii fac tranzitia catre viata de adult prin proiectul de integrare sociala a Asociatiei AMURTEL, Vistara. Scopul evenimentului este de a va face cunoscuta activitatea Centrului si felul in care reusim sa schimbam in bine vietile copiilor cu care lucram!  

Program:

11.00   Bine ati venit

11.30   Deschidere

11.45   Prezentarea unei piese de teatru

12.30   Vizitarea Centrului

13.30   Bufet

Cum sa ajung?

Aici gasiti indicatii pentru cine vine dinspre Bucuresti. Familia AMURTEL se afla in judetul Buzau, in apropriere de Patarlagele (pe DN10 intre Buzau si Bucuresti).  Este la 144 km de Bucuresti si la 100 km de Brasov. Panatau este situat in apropiere de Vulcanii Noroiosi, de Manastirea Carnu, de Complexul Rupestru Alunis si de Muzeul Chihlimbarului din Colti. Pentru mai multe detalii, va rugam sa o contactati pe doamna Denise Deshaies, presedinte Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania. didi@amurtel.ro. 0744 565 252.

I.G.