UPDATE – Ovidiu Ionescu ELIMINAT de chinezul Ma Long. ASTAZI, MECI DE GALA pentru buzoianul Ovidiu Ionescu la Campionatul Mondial de Tenis de masa de la Duseldorf – Germania
Last Updated on 02/06/2017 by Iulian Gavriluta

Ovidiu IonescuMeciuri de gala pentru sportivii romani ramasi in cursa la Mondialul de tenis de masa, de la Dusseldorf (Germania). Romania va fi reprezentata vineri, in cea de-a cincea zi a competiției, de doua jucatoare si de doi jucatori. Elizabeta Samara si Daniela Dodean-Monteiro sunt calificate in optimile de finala si se vor duela cu doua asiatice din top 10 mondial, japoneza Ishikawa Kasumi (6 mondial), respectiv chinezoaica Chen Meng (5 mondial).

 

Ovidiu Ionescu si Hunor Szocs au meciuri de gala in turul 3 (16-imi). Buzoianul il va intalni pe liderul  mondial, chinezul Ma Long, campion mondial si olimpic, iar tirgmuresanul va juca impotriva germanului Dmitrij Ovtcharov (5 mondial). Meciul buzoianului Ovidiu Ionescu contra lui Ma Long se va desfasura astazi, incepand cu ora 19.30. SUCCES!

A.D.

UPDATE - ora 19:30 / Ma Long – Ovidiu Ionescu 4-1 (11-8, 11-7, 9-11, 11-5, 11-5). Ovidiu a fost condus tot setul 1, 1-5 și 5-10. Ionescu a jucat foarte bine setul secund. A condus 4-1, 5-2 și 7-6, dar numărul 1 mondial a jucat fără greșeală ultimele schimburi și s-a impus cu 11-7. Buzoianul a câștigat dramatic setul 3. A avut 5-2, Ma Long a revenit și a condus  și 8-6, dar Ovidiu a dat drumul la mână cu încredere și a avut un final de set formidabil. La 9-9, Ovidiu a dat tuș, iar punctul victoriei l-a făcut după ce Ma Long a atacat mingea cu rama paletei. Rănit în orgoliu, Ma Long a câștigat net setul patru, 11-5, după ce a avut 6-0 și 10-3. Campionul mondial și olimpic a menținut ridicat nivelul de joc și în setul cinci. Ovidiu s-a agățat când a putut de starul chinez, iar la 1-3 și-a luat time-out. Degeaba, Ma Long a zburat fulgerător la 7-1. Ovidiu nu a cedat și s-a apropiat la 9-5. Ma Long nu a riscat și a cerut time-out. A revenit la masă și a închis meciul în următoarele două mingi.