UPDATE – FOTO de la locul faptei. TRAGEDIE FARA MARGINI intr-o familie din localitatea Vintila Voda – Buzau. Dupa ce bunicul s-a spanzurat in urma cu mai multi ani acum s-a spanzurat si nepotul in varsta de 18 ani
Last Updated on 02/06/2017 by Iulian Gavriluta

Sinucidere V. VodaIn cursul zilei de ieri, trupul neinsufletit al unui tanar de 18 ani a fost gasit spanzurat pe malul raului Slanic, langa dumul DJ 203 K . Trupul lui Bogdan A. a fost descoperit intamplator de un localnic, acesta aflandu-se in stare de descompunere semn ca actul suicidar fusese facut in urma cu cateva zile.

 

Pe trupul tanarului nu existau urme de violenta ceea ce duce la presupunerea ca actul a fost premeditat aceasta si in contextul in care victima a fost gasita spanzurata cu o sfoara rezistenta. Potrivit localnicilor tanarul provenea dintr-o familie dezorganizata in care tatal este cunoscut nu unele probleme de comportament, iar in urma cu mai multi ani bunicul sau decedase tot in urma unui act suicidar prin spanzurare. Tanarul intrerupsese cursurile scolare si de putin timp se angajase la o firma de constructii din Posta Calnau dar era cunoscut faptul ca frecventa un local din localitatea de domiciliu unde juca jocuri de noroc. Tot potrivit localnicilor se pare ca acesta acumulase o datorie in urma acestei activitati. La fata locului s-au deplasat echipaje ale IPJ Buzau – Serviciul Criminalistica si ale Procuraturii, trupul neinsulfetit fiind dus la medicina legala pentru expertiza. Cercetarile continua pentru a se afla cu exactitate care a fost cauza ce adus la o astfel de tragedie.

A.D.

Sinucidere V Voda 3

 

Sinucidere V.Voda 2