LIVE – Stadionul Gloria Buzau este gazda FESTIVITATII DE PREMIERE – INTERLIGA NATIONALA DE FOTBAL COPII (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 01/06/2017 by Iulian Gavriluta

AJF Buzau 21 IUNIE – Ziua Internationala a Copilului este o adevarata bucurie pentru 500 de copii, sportivi ai diferitelor cluburi si unitati de invatamant din tara. Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau ofera diplome, premii si dulciuri copiilor ce s-au intrecut in cursul dupa amiezii intr-o competitie de minifotbal – "Patru campionate in unul singur" INTERLIGA NATIONALA DE FOTBAL U7-U8-U9-U10.

 

La strart s-au aliniat 11 echipe ce au jucat incepand cu ora 17.00 mai multe meciuri de minifotbal pe stadionul Gloria Buzau. La competitie sunt prezenti atat copiii ce activeaza de mai mult timp la cluburi sportive de profil dar si incepatori. Festivitatea de premiere are loc in nocturna stadionului, incepand cu ora 21.30 iar premiile sunt oferite de reprezentantul FRF, fostul international de fotbal, Miodrag Belodedici. In cadrul acestui eveniment are loc si o expozitie de presa sportiva.

"Aceasta competitie se doreste a fi una de promovare a sportului si ne dorim prin astfel de evenimente sa atragem cat mai multi copii si tineri spre activitatile sportive. Toti copiii prezenti sunt premiati cu diplome si medalii iar cate 50 de copii de la fiecare promotie vor participa la un meci de fotbal al echipei nationale dar si la un cantonament al nationalei", a declarat Adrian Petre - Presedintele AJF Buzau.

I.G.

Stadionul Gloria 5

 

Stadion Gloria 4

 

Stadionul Gloria 4

Stadionul Gloria 3

 

Stadionul Gloria 2

 

Stadionul Gloria 1