FOTO – Scoala Gimnaziala Scurtesti – Vadu Pasii in straie de sarbatoare. LA MULTI ANI SCOALA DRAGA!
Last Updated on 01/06/2017 by Iulian Gavriluta

Ziua Scolii ScurtestiIn fiecare an, la sfarsitul lunii mai, elevii Scolii Gimnaziale Scurtesti din comuna buzoiana Vadu Pasii imbraca straie de sarbatoare si isi sarbatoresc scoala. Nici scoala nu are straie mai prejos, si ea are tinuta festiva. Sunt peste 200 de elevi ce invata aici zilnic si 20 de cadre didactice ce le indruma pasii.

In cursul zilei de miercuri, 31 mai a.c. au sarbatorit nu doar Ziua Scolii, au sarbatorit copilaria, aceasta minunata etapa a vietii. Elevi si profesori au fost pentru o zi impreuna copii, au cantat cu emotie „O lume minunata...” alaturi de micii elevi ai clasei a III a coordonati de doamna invatator Mihaela Stanciu, elevii claselor de gimnaziu care au recitat poezii in limba engleza si franceza sub atenta indrumare a doamnelor profesoare Lavinia Simion si Daniela Florea. Proaspetii premiati la un festival international de teatru au oferit publicului format din autoritatile locale, parinti si profesori, un spectacol de scenete sub coordonarea domnei profesor Alina Radulescu, au cantat si au dansat coordonati de profesor Veronica Gabriela Gaina dar s-au si intrecut la jocuri sportive coordonati de profesorul Nicusor Zoican. A fost un prilej de trairi intense, bucurii si bilantin amintirea unui trecut in care s-au zamislit idei, rezultate, s-au sudat sentimente, a unui prezent continuu si plin de viata si cu speranta unui viitor  din care sa nu lipseasca profesionalismul, seriozitatea si implicarea. Pentru toti cei care muncesc cu daruire in aceasta cocheta, eleganta si minunata scoala, elevi, personal didactic, didactic auxiliar si nedidactic, pentru partenerii educationali, Scoala Gimnaziala Scurtesti este scoala unde valorile morale au la baza respectul, acceptarea si increderea. Este scoala unde munca este convertita in educatie, unde rezultatele sunt cele care dau masura muncii si a faptelor si in care implicarea in diverse parteneriate, programe si proiecte aduce plusvaloare in unitate si cladeste zi de zi.

La ceas aniversar,  respectuos omagiu tuturor dascalilor frumosi sufleteste care au slujit si slujesc in aceasta institutie, elevilor dragi, parintilor, partenerilor si comunitatii locale care sprijina scoala in demersurile sale!

LA MULTI ANI COPII, LA MULTI ANI SCOALA DRAGA!

A.D.

Ziua Scolii Scurtesti 2

 

Ziua Scolii Scurtest 1