VIDEO – De “Buzau Fest” – autobuz decapotabil pe ruta Buzau-Monteoru, manifestari si spectacole de pomina – toate marca CJ Buzau. Vezi aici programul si amanunte inedite
Last Updated on 31/05/2017 by Iulian Gavriluta

Buzau Fest 2017Asa cum anuntam si anterior, luna iunie incepe cu activitati recreative pentru copii. 1 iunie – Ziua Internationala a Copilului va fi sarbatorita de autoritatile judetene, ca in fiecare an, cu intreceri sportive, concurs de desene, ateliere de creatie dar si cu daruri, multe dulciuri si baloane colorate. Consiliul Judetean Buzau organizeaza din acest an Festivalul “BUZAU FEST” cu un buget redus - 120.000 de lei (fata de parangheliile primarului Donald Tom - 2 zile de playback cu Beni si ai lui - 600.000 de lei!!!).

 

In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Buzau de la sfarsitul lunii aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat si proiectul de hotarare privind organizarea Festivalului “BUZAU FEST”. Festivalul va fi organizat in perioada 02-04 iunie 2017 si are ca principal scop promovarea imaginii judetului Buzau si a oportunitatilor de turism. Pentru organizarea si desfasurarea festivalului Consiliul Judetean Buzau aloca de la bugetul propriu suma de 120 000 lei. Astfel ca buzoienii vor avea parte de cele mai frumoase spectacole ce se vor desfasura atat in municipiu dar mai ales in Statiunea Balneoclimaterica Sarata Monteoru.  Presedintele CJ Petre Emanoil Neagu promite ca in aceasta prima editie - odata cu cotarea Statiunii Monteoru "de interes national", spectacolele sa fie unele de exceptie. De asemenea, un autobuz descoperit va face lagatura intre Buzau si Statiunea Monteoru in continuu, chiar si pana la ore tarzii pentru a asigura fluxul de vizitatori, dornici de distractie (mai multe amnaunt ein amterialul VIDEO atasat). Asadar buzoieni, cu mic cu mare, avem motiv de sarbatoare!

E.S.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=c-nrTQ3AoGA

 

https://www.youtube.com/watch?v=_l4_4So5LZQ

 

Buzau Fest 1

Buzau fest 2