Manastirea Ratesti se prabuseste fizic dar si…spiritual. Maicile de acolo sunt talharite regulat de ciracii episcopiei si trec prin torturi de neimaginat (remember si episodul cu sex la manastire!)

ratesti cadere spiritualaDe cand a inceput sa se scufunde (la propriu) manastirea Ratesti din Buzau, sfantul lacas a inceput sa se prabuseasca si…spiritual: maicile ramase, in general in varsta si grav bolnave, fac cu greu fata presiunilor Arhiepiscopiei si ciracilor acestora. “O batrana maica in varsta de 82 de la Manastirea Ratesti este de ceva vreme supusa unor agresiuni fizice, psihice ....

 

pentru faptul ca nu da bani, sau din pura rautate si razbunare. Maicutele batrane traiesc acolo un adevarat calvar, dupa o viata dedicata lui Hristos acum trec prin torturi si talharii. Sub pretextul ca vine control de la episcopie sunt talharite li se confisca obiecte personale, bani, medicamente, tot. Nu au dreptul nici la o cana, lingura sau farfurie proprie”, povesteste ruda uneia dintre maicile de la Ratesti.  Va ducem aminte ca la Ratesti, de-a lungul timpului s-au petrecut adevarate orgii si ne referim la popii tineri care faceau amor cu calugaritele (un episod demn de Damian Stanoiu si “Chef la Manastire” poate fi citit AICI). De asemenea se pare ca “abonat” la cele mai tinerele maici erau si preotii din jur agreati atat de fostul arhiepiscop – nedemna sa-i fie pomenirea in veci – preacurvarul securist Epifanie Nenorocel, cat si de actualul Don Juan cu mitra – Spirache zis si Crasnel (Berca, Satuc sunt doua dintre fiefurile acestori popi spagari si preacurvari). De asemenea, am mentionat intr-un articol precedent (poate fi consultat AICI) ca aceste surpari fara egal in zona si in tara sunt rodul acestor intinari si pangariri a sfantului lacas. Iata ce ne mai scrie cititoarea noastra: “Ieri mi-am vizitat ruda, i-am dus niste vitamine, servetele umede, pampers si 2 pachete de biscuiti. Astazi au talharit-o, i-au luat tot, au mutat-o din camera. Este inuman! Va rog deschideti o ancheta jurnalistica! Haideti sa ajutam aceste suflete sa-si traiasca ultimele zile in pace. Multumesc”. Inimaginabil….si asta in timp ce “Muftiul” de Buzau si Vrancea -  Ciprinel Crasnel calca pe covoare de firma, isi lacuieste unghiile si se ingrijeste de “preacuviosul ban si prezbitera placere”. Rusine, Inalt Prea Smintite! Rusine si celor care te sprijina in nesimtire si tupeu!

I.G.