LIVE – De 1 Iunie, FESTIVITATE DE PREMIERE IN NOCTURNA STADIONULUI GLORIA BUZAU – AJF Buzau si Consiliul Judetean Buzau premiaza 500 de copii (FOTO/VIDEO)

Premii copii Buzau1 IUNIE – Ziua Internationala a Copilului va fi o adevarata bucurie pentru 500 de copii, sportivi ai diferitelor cluburi si unitati de invatamant din Buzau. Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau va oferi diplome, premii si dulciuri copiilor ce se vor intrece intr-o competitie de minifotbal.

 

Intregul eveniment se va desfasura pe Stadionul „Gloria Buzau” unde incapand cu ora 18.00 se va da startul competitiei. Impartit in patru miniterenuri, pe stadion se vor desfasura concomitent mai multe meciuri de minifotbal. Vor fi prezente echipe atat de baieti dar si de fete. Vor jucafotbala atat copiii care activeaza de mai mult timp in cluburile sportive dar si incepatori.Festivitatea de premiere va avea loc in nocturna stadionului, la ora 21.30 iar premiile vor fi impartite de reprezentantul FRF, fostul international de fotbal, Miodrag Belodedici. In cadrul acestui eveniment va avea loc si o expozitie de presa sportiva.

E.S.

UPDATE - "Aceasta competitie se doreste a fi una de promovare a sportului si ne dorim prin astfel de evenimente sa atragem cat mai multi copii si tineri spre activitatile sportive. Toti copiii prezenti vor fi premiati cu diplome", a declarat Adrian Petre - Presedintele AJF Buzau

AJF Buzau 2

AJF Buzau