FOTO/VIDEO – Situatie INCREDIBILA la Primaria Buzau: o Hotarare de CLM a picat la vot (8 pentru, 7 impotriva, 4 “anulate” si 4 nule), dar apare ca…trecuta cu 14 voturi PENTRU, 2 voturi IMPOTRIVA si 2 ABTINERI! Vezi aici amanunte
Last Updated on 31/05/2017 by Iulian Gavriluta

hotarare masluita CLM BZUltima sedinta a Consiliului Local Municipal a semanat mai mult cu un episod din “Cascadorii rasului” si asta pentru ca la un proiect de Hotarare aflat pe Ordinea de zi a sedintei, una s-a votat, altul a fost rezultatul si alta a fost consemnarea in actele oficiale (vezi sedinta AICI). Despre ce este vorba?

 

La Hotararea pentru acordarea unui mandat "special” doamnei Cristea Georgeta prin care sa se reprezinte municipiul Buzau in cadrul sedintelor Adunarii Generale Ordinare si respectiv, Adunarii Generale Extraordinare ale Actionarilor SC “Compania de Apa” SA Buzau, convocate in zilele de 12.06.2017 si, respectiv, 13.06.2017, votul consilierilor a fost urmatorul: din 23 de consilieri, 3 au lipsit, 8 au votat "pentru", 7 "impotriva" si 4 voturi au fost anulate (desi si aici sunt suspiciuni ca din “abtineri” cum s-a votat s-a considerat fortat ca fiind voturi anulate!?) si 4 nule. Totul este inregistrat video si audio (vezi VIDEO) si consemnat in procesul verbal al sedintei. Totusi, reporterii News Buzau au pus mana pe Proiectul de Hotarare a CLM, care poarta stampila Primariei si semnaturile presedintelui de sedinta, consilierul Daniel Lambru si a secretarului municipiului Roxelana Radu, in care se specifica…tineti-va bine ca aceasta “Hotarare a fost ADOPTATA…in sedinta din 26 mai 2017  un numar de 14 voturi pentru, 2 abtineri si 2 voturi impotriva din cei 23 de consilieri in functie si 19 prezenti la sedinta” (vezi FOTO document). Este incredibil cum o Hotarare picata si anuntata de presedintele sedintei ca atare, peste noapte este adoptata. Cu siguranta reprezentantii DNA si ai celorlalte organe de control vor avea “material suficient” pentru a vedea cine si cum si de ce a indemnat la aceasta masura ilegala.

I.G.

{vsig}fraudare-CLM{/vsig}

https://www.youtube.com/watch?v=mu8TRfOSPeI&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=WbDOKTMUCUk&feature=youtu.be