FOTO/VIDEO – De Ziua Copilului, copiii „speciali” au fost sarbatoriti cu daruri de elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret”
Last Updated on 31/05/2017 by Iulian Gavriluta

1 Iunie 2017 BuzauAu furat startul sau asa am putea spune ca au vrut sa faca elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret” din Buzau, cei care in cursul zilei de ieri, 30 mai a.c. au facut o surpriza in avans celor mai mici si mai „speciali” dintre elevii Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive Buzau, surpriza de a oferi daruri cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului.

 

Prieteni mai vechi al copiilor cu deficiente de auz si comunicare, elevii Liceului Pegagogic „Spiru Haret” au revenit si i-au surprins si acum pe micuti cu daruri minunate, dulciuri, jucarii, rechizite si nu doar atat ci si multe zambete si imbratisari. Nu s-au lasat mai prejos nici cei mici si au oferit inzecit bucuria si veselia cu toata fiinta. O noua lectie de viata am putea spune, pentru toti cei prezenti, o lectie care s-a finalizat ca de fiecare data cu lacrimi...nu de tristete, de emotie. Au daruit si au crescut din bucuria celor ce au primit darul lor. Au coordonat intreaga activitate doamnele profesoare Stoica Mihaela Silvia, Dobre Mariana Gratiela si Frone Alina. Le-au fost alaturi elevii impreuna cu „complicea” acestei activitati Alina Monica Cretu – Presedinta Asociatiei Diferiti Dar Egali Buzau. I-au intampinat cu bratele deschise, cu caldura si multumire doamna profesor Antoanela Marinov Director al Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive si profesor Oana Alexandru. Au promis sa revina „la joaca si activitati distractive” si vor reveni cu siguranta. Gestul elevilor de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” este demn de toata lauda, a fi alaturi, a intelege, a duce bucuria pe chip o pot face oamenii speciali. Asadar copii „speciali” langa oameni „speciali”.

A.D.

{vsig}surzi-donatie-copii{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=eor7eDB2tL4&feature=youtu.be