FOTO – Premii si diplome pentru elevii Scolii Gimnaziale Scurtesti –Vadu Pasii stralucitori pe podium la Festivalul International de Teatru si Masti „VIATA BATE TEATRUL”
Last Updated on 31/05/2017 by Iulian Gavriluta

Scoala Scurtesti BuzauFrumosi, cu emotii, dar si cu speranta ca munca si talentul lor ii va duce pe podium, 14 elevi din clasele pregatitoare si V-VIII ai Scolii Gimnaziale Scurtesti din comuna buzoiana Vadu Pasii au pornit ieri la drum spre judetul Prahova unde, in Centrul Cultural Valenii de Munte din localitatea cu acelasi nume, s-a desfasurat Festivalul International de Teatru si Masti „VIATA BATE TEATRUL”, editia a III a.

 

Coordonati de doamnele profesoare Alina Radulescu si Emilia Oprea elevii au ajuns pe podium asa cum au sperat la plecare. S-au intors la Buzau cu tolba plina de diplome: Premiul I pentru Monolog pentru elevul Vijiac Cosmin, Premiul II pentru Monolog elevul Modreanu Robert, Premiul III pentru Monolog eleva Stefan Mihaela, MENTIUNI pentru Recitare elevii Ursu Mihai si Matache Alexandru de asemenea, Premiul III si Mentiune la sectiunea Scenete pentru Scoala Gimnaziala Scurtesti.  Si dincolo de emotii si de diplomele obtinute sunt zeci de ore de munca, repetitii, probe, costume, modificari si iar de la capat. Doar ei si coordonatorii lor stiu cata munca... Dar este si pasiune si daruire si dupa fiecare rol parca ar vrea sa mai joace, altul si altul pentru ca rolurile astea le plac copiilor si asta se vede in mimica lor si in elanul lor nesfarsit. Premiile obtinute sunt cartea de vizita a elevilor, a profesorilor, a scolii unde invata, a familiilor lor si a comunitatii din care fac parte. Felicitari tuturor, suntem mandri de voi!

A.D.

{vsig}scurtesti-elevi{/vsig}