Paranghelia playback a lui “Beni” (Benone Sinulescu) a costat Buzaul aproape 600.000 de lei si a durat doar 2 zile, in schimb Dragaica tine 2 saptamani si are buget de doar 100.000 de lei!
Last Updated on 30/05/2017 by Iulian Gavriluta

benone sinulescu ArestatRisipa si dispret la Primaria Buzau. Donald Tom zis si primarul orasului, in timp ce se vaicareste ca nu are bani la buget si pune oamenii pe drumuri, cheltuieste sume mari pentru a le satisface poftele celor din anturajul sau.

 

Potrivit unor surse, Primaria a dat prin interpusi (metoda cartonata tip ROMET), cu dedicatie, in jur de 600.000 de lei pentru numai 2 zile de playback a la “Beni” (Benone Sinulescu), in timp ce Targul de Vara traditional al Buzaului a primit doar 100.000 de lei si tine circa 2 saptamani de zile. Sa mai spunem ca circul de pe platou a fost facut in conditiile in care se anuntase ca nu se vor mai tine “Zilele Buzaului” pentru ca nu sunt bani la bugetul local (fiind un semidoct nu a mai vrut ca simpozioanele se istorie sa fie tinute!). De asemenea, in Targul Dragaica lucrurile sunt departe de a fi asa cum trebuie – ciracii nababului sunt trimisi sa demoleze constructiile celor care nu l-au votat si nu sunt de acord cu el si sa lasa in picioare doar baracile celor din clanul si loja sa. In articolele urmatoare vom reveni cu argumente si dovezi in sprijinul celor afirmate. TINETI APROAPE!

I.G.