LIVE – O noua idee a primarului Toma pusa in aplicare de astazi. Infiintarea Consiliului de Dezvoltare a Municipiului Buzau (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 26/05/2017 by Iulian Gavriluta

Primaria BuzauUnde dai si unde crapa.... Aveam de toate si ne lipsea Consiliul de Dezvoltare a Municipiului Buzau. Si daca ne lipsea, si mintea primarului este odihnita, i-a venit ideea constituirii unui consiliu. Sa fim seriosi, cine crede in ce spune primarul? Pe hartie e frumos, in realitate va fi... Dumnezeu cu mila...

 200 de oameni de valoare din patru domenii de baza, economie, social, educatie si cultural sunt cei care vor face parte din comisiile ce vor forma consiliul. „Oameni de valoare”, unii da si mai mult ca sigur doar pentru imagine si pentru „adormit buzoienii” pentru cei vigilenti insa este bine stiut modul de selectie, pe „loje”, interese personale (financiare in primul rand), interese de grup politic, nepotism si alte relatii „extraconjugale”. Cei de valoare se vor convinge in scurt timp ce si cum cu metalurgistul Tomita (nu le va fi ceruta parerea asa cum nici cetatenilor de onoare ai Buzaului nu li s-a cerut pentru problemele importante asa cum spunea primarul in campania electorala) si se vor retrage discret in linistea vietii lor iar ceilalti vor ramane pentru ca asa le spune politica de partid sau sarcinile „cu sortulet”. Asadar, se pun pe treaba astazi, incepand cu ora 13.00 cand la Palatul Comunal va avea loc prima sedinta oficiala de constituire a Consiliului de Dezvoltare a Municipiului Buzau. Printre alte „imbarligaturi” se spune ca aceste proiecte vor fi supuse dezbaterii publice astfel incat sa se afle si parerile buzoienilor de rand. Lozinci comuniste de care suntem satui si noi dar mai ales marea masa a buzoienilor care nu vad nimic schimbat concret pentru si in binele lor.

A.D.

Consiliul de Dezvoltare Buzau 2

 

Consiliul de Dezvoltare Buzau