LIVE (FOTO/VIDEO) – ANI DE LICEU….au zburat si zboara incontinuu! Zilele acestea o generatie de tineri isi iau viata in propriile maini – termina liceul! (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 26/05/2017 by Iulian Gavriluta


absolvire liceuSpatiul-timp continuu, teoria geniala a lui Albert Einstein pare sa o traiasca fiecare tanar zilele acestea cand paraseste un ciclu al vietii si se pregateste de altul. Nici nu stiu ce ii asteapta, dar sufletul, viata insasi galgaie de speranta, e deasupra ei si se lasa intrepatrunsa de ea intr-un mod neamestecat si necompus…totul striga: va fi mai bine! Trebuie!

 

Noi, maturii, versatii, stim sau banuim ce ii asteapta si privim manifestarile lor de bucurie dupa ce au incheiat liceul cu nostalgie si de ce nu cu putina invidie si ne murmuram in barba ca “nici nu banuiesc ei ce-i asteapta”! Asa sa fie oare? Fiecare om are steaua lui si sansa lui in viata, viitorul e in continua miscare si pe el nu-l “ghiceste” nimeni, nici chiar ingerii, doar Dumnezeu Singurul iL stie…sau stie…variantele ce s-ar putea intrupa in viata tinerilor nostri. O intreaga generatie astazi si maine isi arunca sperantele la Cer, odata cu “toca” de pe cap – obicei occidental si totusi plin de semnificatii adanci. Uitati-va cei asa zisi maturi in ochii lor si pe fata lor si invatati sau reinvatati ce e viata, speranta, lumina si iubirea. Nu exista tanar urat zilele acestea…indiferent pe ce geam al masinii de firma sau nu scoate capul si isi urla destinul…nu exista de asemenea absolvent fara sperante si destin, pentru ca astazi ei isi incep o noua etapa de viata si inceputurile sunt mereu frumoase, nu-i asa? V-am crescut dragii mei, asa cum am stiut noi mai bine, asa cum am putut si inteles acest mare dar – de a creste lumi si destine, v-am invatat primele litere si apoi ati trecut la carti si biblioteci….avem speranta ca veti ramane aceiasi fii si fiice, indiferent de cat de mult veti creste sau cat de mari veti ajunge pe scara societatii…tot copii veti ramane pentru noi…asadar fiti fericiti, traiti-va momentul de glorie si speranta si fie ca vantul implinirii sa sufle cu putere in panzele corabiei voastre! Succes!

I.G.

 

{vsig}absolvire-12b-M-eminescu-Buzau{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=iN7Bd6uLyeo&feature=youtu.be

 

absolventi Mihai Eminescu Buzau