Directorul Liceului “N. Iorga” din Nehoiu, Claudiu Corcodel, a pierdut DEFINITIV procesul cu Consiliul de Administratie. 8800 lei imputati acestuia pentru cheltuielile de judecata
Last Updated on 26/05/2017 by Iulian Gavriluta

Liceul NehoiuConsiliul de Administrație al Liceului “Nicolae Iorga” din Nehoiu, a castigat  definitiv procesul aflat pe rol  la Curtea de Apel Ploiesti. Potrivit portalului just.ro dosarul de proces a fost inregistrat in data de 30. 01.2017,  partile din proces fiind  prof.Claudiu Corcodel,actualul director al Liceului si Consiliul de Administratie al liceului, format din 13 membrii.

 

Profesorul Claudiu Corcodel a fost sanctionat de catre Consiliul de Administratie pe motiv de abateri disciplinare in ceea ce priveste etica si morala unui cadru didactic. Solutia data ieri de Curtea de Apel Ploiesti este DEFINITIVA .Tip solutie: Nefondat. Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obliga apelantul sa plateasca intimatului Chiriacescu Bogdan suma de 1500 lei cheltuieli de judecata, iar restului intimatilor suma de 7300 lei cheltuieli de judecata. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica,  joi, 25 mai 2017.

Document: Hotarare  1210/2017  25.05.2017. Asadar, celor 13 membrii ai Consiliului de Administratie vor trebui sa li se plateasca de catre reclamantul Claudiu Corcodel suma mai sus mentionata. Despre disputele din liceul “N. Iorga” News Buzau v-a tinut intotdeauna la curent in repetate articole. Si cine ar putea crede ca dupa plata se va instala linistea in curtea liceului? Avem certitudinea ca nici pe departe razboiul nu este terminat dar in egala masura avem si certitudinea ca, responsabilii din ISJ Buzau vor analiza corect si drept situatia astfel incat in acest liceu sa se desfasoare procesul instructiv educativ la cel mai bun si inalt nivel, cu cadre didactice ce prezinta intergritate si moralitate desavarsita.

Sursa: http://portal.just.ro/42/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000059036&id_inst=42

A.D.