Jandarmii buzoieni la datorie si alaturi de cetateni, in aceste zile pline de manifestari. Vezi aici UNDE VOR PATRULA
Last Updated on 25/05/2017 by Iulian Gavriluta

IJJ BuzauJandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Buzau  vor actiona in judetul Buzau, in aceasta perioada, pana in data de 28 mai, pentru prevenirea faptelor antisociale si cresterea gradului de siguranta a cetatenilor. 

Echipajele vor actiona atat independent cat si in sistem integrat, pe raza intregului judet, fiind pregatite sa intervina in cazul producerii unor fapte de natura sa aduca atingere normelor de convietuire sociala.

Totodata, jandarmii buzoieni vor asigura masurile de ordine si siguranta publica la manifestarile comemorative, sportive si cultural- artistice, astfel:  incepand de miercuri, 24 mai, pana joi, 25 mai, vor avea loc o serie de activitati organizate de Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei prin care se sarbatoreste hramul Catedralei Arhiepiscopale.

Joi, 25 mai, incepand cu ora 12.00, vor avea loc manifestari prilejuite de Ziua Inaltarii Domnului si a Eroilor Neamului atat in municipiul Buzau, cat si in localitatile Spataru si Merei, jandarmii asigurand masuri de ordine si siguranta publica. De asemenea, Jandarmeria Buzau va participa la ceremonialul militar si religios organizat de Comenduirea Garnizoanei Buzau la monumentul Eroilor cu un pluton de defilare, format din 18 jandarmi, sub comanda unui ofiter.

Sambata si duminica, 27- 28 mai, in municipiul Buzau va avea loc festivalul concurs de muzica populara “Benone Sinulescu”, editia a I- a.

Tot sambata, incepand cu ora 10.00, in Parcul Crang se va desfasura editia a IV- a a concursului de ciclism intitulat “Urban Velo Race”, iar in intervalul orar 09.00-21.00, in incinta Salii Sporturilor „Romeo Iamandi” se va desfasura Cupa “Happy Dance”. Incepand cu orele 12.00, in localitatea Rusetu se va desfasura o serbare folclorica care va marca ziua comunei.

Duminica, 28 mai, incepand cu orele 11.00, in localitatea Gura Teghii, se va desfasura serbarea folclorica “ Pe urme de balada”. Incepand cu orele 14.00, in localitatea Lipia, com. Merei, se va desfasura serbarea folclorica “ Floarea de salcam”. Tot la aceeasi ora, in localitatea Gheraseni, va avea loc serbarea folclorica marcand astfel ziua comunei.

Jandarmii vor actiona pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, pentru preintampinarea aparitiei unor evenimente sau incidente nedorite si pentru protectia persoanelor care participa la aceste manifestari.

E.S.