AUDIO – Pensionarul Alfred Vasilescu imparte pe criterii aiuristice (de “LOJA sau pupincuriste”) banii publici cu trusturile media agreate de Donald Tom!
Last Updated on 25/05/2017 by Iulian Gavriluta

News Buzau Alexa rankSCANDAL IN MEDIA BUZOIANA - protejatul primarului Toma - pensionarul Alfred Vasilescu - fost membru al trupei "Demos" - “cica” a castigat prin SEAP sa se ocupe de impartirea a 80.000 de lei la presa pentru mediatizarea Targului Dragaica precum si a altor evenimente din Buzau. Gurile rele spun ca licitatia pe SEAP nu a fost decat o alta "cu dedicatie" asa cum obisnuieste "miliardarul de carton" Donald Tom sa faca (vezi AICI ce a facut in iarna, dupa aceeasi metoda flausata), crezand ca astfel, prin interpusi, reuseste sa puna persoane si firme "tampon" intre el si ilegalitatile ce le comite. Nimic mai fals.

 

Ofiterii DNA si lucratorii altor institutii de control (respectiv Parchet, ANI, SRI) aduna zilele acestea probe pentru debarcarea lui Donald de la sefia Primariei. Credeti ca este imposibil? Vom vedea. Pana una alta, ca sa nu fim considerati "Gica contra", aflati ca si colegii de la TV Sud Est (link AICI) au aflat de aceste smecherii si au dezvaluit demersurile "cu dedicatie" ale lui Donald Tom. Contactat telefonic de reprezentantii News Buzau, pensionarul Alfred Vasilescu (membru in aceeasi loja masonica cu Toma and CO) a precizat ca s-a luat in acordarea publicitatii dupa criteriul "trafic.ro", site care, dupa cum se stie printre specialisti, iti efectueaza o statistica numai daca esti inregistrat...asadar, daca nu ai cont pe Trafic.ro, nu existi, cu toate ca alte motoare de analiza SEO arata cu adevarat rankul pe care il are publicatia (fara a incerca sa facem evaluari neadevarate sau concurenta intre mediile de presa buzoiene, News Buzau s-a situat, de-a lungul celor 6 ani de existenta - al doilea site de stiri din Buzau ce a luat fiinta in 2011 - pe primele locuri. Chiar in acest moment ne aflam, potrivit Alexa Rank, la nivelul de 4646 in domeniile din Romania si la nivel mondial pe locul 665.000!!!, cu mult inaintea televiziunilor locale, radiourilor cu traditie si siteurilor si ziarelor cu vechime de peste 25 de ani sau mai putin. Asadar, prin munca si profesionalism, neafiliere politica si neapartenenta la nicio societate discreta, secreta sau flausata, ne aflam pe locul al II-lea, la mica distanta de primul loc, la accesari si vizualizari…cuvantul nostru ajungand in toate colturile judetului, tarii, continentului si lumii in general. Precizam ca indexarea Google ne situeaza cu rankul 3, in masura in care alte siteuri ce sunt abonate la banul public nici nu exista!). In aceste conditii intrebam: criteriul pe care domnul Alfred Vasilescu ni l-a spus (telefonic - vezi materialul AUDIO atasat)a fost ales inainte (cu dedicatie) fiind unul de rea credinta si neprofesionist? (reamintim - cine nu este inscris pe trafic.ro nu exista, cu toate ca in realitate vizualizarile si rankul este foarte mare!). Oare pana unde merge nesimtirea primarului si bataia de joc, pe banii publici? Iarasi, zvonacii spun ca s-a impartit “malaiul” pe criterii nu atat de partid (e desuet sa mai crezi asa ceva!)ci de “loja masonica” si de “lins adanc in fund”. Iata cum sunt dezinformati buzoienii si cum sunt luati la misto de niste neica nimeni manuiti de Donald Tom sau de interese straine tarii si neamului romanesc (acesti semidocti si circari de masoni, rotaryeni si alti Klingonieni!). Il asiguram pe acest neica-nimeni semidoct ca lucrurile nu vor ramane asa!

I.G.

 

News Buzau Alexa rank

 

https://www.youtube.com/watch?v=C9fiMGVeWK0&feature=youtu.be