FOTO – Ceremonie de comemorare a caporalului Cristinel Jianu la Buzau
Last Updated on 24/05/2017 by Iulian Gavriluta

Comemorare parasutist mortMiercuri 24 mai, la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica” a fost organizata o ceremonie de comemorare a caporalului Cristinel Jianu, din Batalionul 495 Infanterie, care si-a pierdut viata marti, 23 mai, in urma unui accident survenit pe timpul unui exercitiu de parasutare pe Aerodromul Clinceni.

 

Accidentul a survenit in jurul orei 19.00, pe timpul executarii manevrelor de aterizare. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fata locului, fiind preluat in scurt timp de o echipa SMURD si transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti unde, cu toate eforturile medicilor, a decedat. Caporalul Cristinel Jianu, in varsta de 45 de ani, era angajat in Ministerul Apararii Nationale din anul 2015. Era casatorit si avea un copil. Conducerea Ministerului Apararii Nationale este alaturi de familia indoliata și transmite, in numele intregului personal, sincere condoleante familiei militarului cazut.

Camaradereste si sufleteste intregul personal militar si civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, isi exprima deplina compasiune fata de familia indoliata, greu incercate de dureroasa pierdere.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

REDACTIA

{vsig}parasutist-comemorare-Buzau{/vsig}