“Copilaria in cuvinte”, revista ajunsa la cel de-al treilea numar, va fi lansata astazi de Palatul Copiilor Buzau in foisorul din Parcul Crang
Last Updated on 24/05/2017 by Iulian Gavriluta

Copilaria in cuvintePalatul Copiilor Buzau va lansa joi, 25 mai 2017, incepand cu ora 17:00, la foisorul din Parcul Crang, cel de-al treilea numar al revistei „Copilaria in cuvinte”. La eveniment vor participa elevi ai institutiei de invatamant cu profil extrascolar, parinti, cadre didactice si oficialitati locale. Revista „Copilaria in cuvinte” de anul acesta apare intr-un format nou, cuprinzand 75 de pagini full-color.

Publicatia ofera pagini din viata de elev al Palatului Copiilor Buzau, promovand activitati care au adunat un numar mare de membri, au contribuit la dezvoltarea unor abilitati si aptitudini si au oferit sansa elevilor de a se remarca la nivel judetean si national. Revista se structureaza pe doua coordonate: prezentarea ofertei cercurilor si descrierea activitatilor desfasurate de elevii Palatului Copiilor, incluzand articole de presa ce reflecta realizari ale elevilor buzoieni in urma intrecerilor interne si internationale. „Țin sa va multumesc pentru increderea pe care ne-o acordati in fiecare zi, fie ca sunteti profesori, parinti sau elevi, fie simpli cetateni care inteleg dimensiunea educatiei si rolul ei in formarea generatiei de maine. Pentru noi, faptul ca manifestati interes fata de produsele muncii noastre este o onoare!”, a transmis directorul Palatului Copiilor Buzau, profesorul George Vlad.

E.S.