FOTO – De ce unele locuri de joaca din oras zac in paragina si altele…”infloresc”? Se razbuna Donald Tom pe unele “cartiere”? Vezi aici cum sta treaba in “Orizont”, la “boscoizi” (exista Gradinite second-hand si copii si parinti de mana a doua?)

locuri joaca BuzauV-ati intrebat de ce unele locuri de joaca din urbe sunt lasate in paragina, in timp ce altele infloresc? Sau de ce sunt facute – reabilitate cele aflate in anumite cartiere si locuri? Cumva in apropiere locuiesc…”ai lor” si mamicile de soi trebuie sa-si plimbe odraslele in locuri bine ingrijite? Ca de bine facute… nici nu poate fi vorba.

 

Doua exemple: locurile de joaca in cel mai modern si luxos cartier – “Orizont” si locul de joaca de pe strada Democratiei. La fel, sa luam aminte si la cererile de ani de zile de la gradinite pentru modernizare…care au ramas asa…de ani de zile. In”Orizont”, de exemplu, nu se opereaza pentru ca acolo sta…Boscodeala – fostul primar si asa vor ramane respectivele locuri pana ce nu pleaca Tomita de la sefia Primariei! Parcul de joaca de pe strada Democratiei, facut in cardasie cu RER Ecologic a inceput sa se degradeze mai repede decat se credea – pictura de pe bloc, facuta cu bani multi, a inceput sa se cojeasca si arata tot mai jalnic (FOTO). Sa mai spunem si de alt loc de joaca pe B-dul. Balcescu undeva printre blocuri facut si reabilitat pentru ca acolo sta o anumita persoana – doamna de sprijin pentru “smecherasi”. Sa mai spunem ca, pentru alte gradinite exista bani si vointa de reabilitare a locurilor de joaca, in schimb la altele nu (exista Gradinite second hand si copii de mana a doua tov’le primar?). De peste 5 ani se incerca definitivarea locurilor de joaca si nu se ajunge la reabilitare…au promis pe rand toti deputatii si primarii de la un cap la altul…se plimbau pe acolo si minteau pe toti asa cum respirau. Totul in zadar. In curand se incheie inca un an si copii se joaca tot in praf. Halal! Pe de alta parte, cine-l asculta pe primarul Donald Tom are impresia ca este cel mai bine intentionat edil si ca in tot ce face el vrea numai binele comunitatii…nimic mai fals. Daca aceeasi “creduli” ar vedea cum vorbeste in particular si cum pune problema atunci cu siguranta si cei mai inversunati aparatori si-ar schimba pozitia. De asemenea trebuie stiut ca nu toate schimbarile din primarie si institutii sunt opera lui. Nicidecum. Nu este in stare de asa ceva. Este sfatuit de…mai multi numa’ “unu si unu”, iar la timpul potrivit va vom dezvalui cine, cum si in ce fel sunt in spatele acestor idei “mirobolante si ravisante” ce-l bantuie pe El Donald Tom.

I.G.

{vsig}locuri-joaca-Buzau-primarie{/vsig}