Ce pregateste Inalta Poarta si “muftiul” Ciprinel Crasnel la Buzau de ziua Inaltarii si cum a chemat el “la raport” parlamentarii buzoieni (sau cum ar vrea sa-i cheme pe unii!)
Last Updated on 22/05/2017 by Iulian Gavriluta

IPS Ciprinel Crasnel avar zgarcaZilele trecute, “Inalta Poarta” a chemat “la raport” parlamentarii PSD…”de Buzau”. Nimic nou. Totusi…nu e campanie electorala, nu e altceva...si totusi de ce? Saptamana aceasta ar urma...ceilalti, numai ca unii i-au spus…”pass”. Dincolo de discutii si miorlaieli pe nas, specific calugarilor gen IPS Ciprinel Crasnel, s-a pus de o colaborare pentru niscaiva manifestatii de soi tocmai de “Inaltare” – 25 mai a.c..

 

Asadar misterul a fost elucidat…in parte: “Preacuviosul ban pentru prezbitera placere” – personala, a IPS-ului. Speram sa nu se bage mana prea mult in buzunarul public pentru satisfacerea lui Spirache, nu de alta dar ar trebui sa se respecte cea ce s-a promis dupa…alegeri (fonduri putine sau deloc pentru Arhiepiscopie). Mai bine Cezarica cu mitra ar face o cheta pe la fetele unui popa din buricul targului ca tot extrag ele de pe cardul strainilor bani mai multi decat comenzile(respectiv prestatiile) din Centru Vechi al Bucurestilor sau de pe site-urile cu video-chat…nu de alta dar ar fi in ton si ison cu trigorgoanele mintii lui acrite…de tanar curtezan!

I.G.

IPS Ciprinel Crasnel avar zgarca

IPS Ciprinel valutist