Prezentare de tehnica politieneasca . Elevii si politistii buzoieni vor desfasura activitati interactive in saptamana „Scoala altfel”
Last Updated on 21/05/2017 by Iulian Gavriluta

Scoala altfelIn ziua de 23 mai a.c., in intervalul 11.00 -14.00, Inspectoratul de Politie Judetean Buzau isi va deschide portile pentru elevii buzoieni care doresc sa observe indeaproape o parte din tehnica folosita de politisti in activitatea de combatere a infractionalitatii. 

In curtea inspectoratului vor fi amenajate cateva „ateliere”, unde vor fi expuse echipamentele de care dispun luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale, laboratorul mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru cercetarile efectuate la locul producerii unor evenimente, dar si autospecialele politiei care actioneaza in trafic. 

Nu vor lipsi nici indragitii „caini politisti”, atat de utili in activitatea de depistare a autorilor de infractiuni, precum si in activitatea de patrulare, prindere si imobilizare a infractorilor. Actiunea se inscrie in calendarul activitatilor organizate de politisti pentru marcarea Zilei de 1 IUNIE – Ziua Copilului.

Unitatile de invatamant care doresc sa viziteze IPJ Buzau pot contacta ofiterii Compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii la nr. de telefon 0238.402147, sau ofiterii din cadrul  Compartimetului de Relatii Publice la nr. de telefon 0238.402109.

E.S.