IPS Ciprinel Crasnel trebuie CATERISIT! S-a rugat impreuna cu evreii, musulmanii si alti…ecumenisti (FOTO)!
Last Updated on 19/05/2017 by Iulian Gavriluta

Ciprian Spiridon Firea Pandele muftiuDupa cum se stie, canoanele sfintilor Parinti interzic rugaciunea unui crestin-ortodox facuta impreuna cu un alt credincios de alta religie. Mai mult, sub osanda Sfintilor Parinti care au lasat aceste reguli (Canoane) cad si clericii care cuteaza sa se roage impreuna cu unii ca aceia (se “afurisesc” si “caterisesc”).

 

Iata insa ca asa zisul arhiepiscop al Buzaului si Vrancei – Cezar Spiridon zis si Ciprinel Crasnel incalca frecvent aceste canoane fara ca sa fie tras la raspundere. In ultimul scandal al primarului general al Capitalei (unde nasa acesteia a construit Cathedral Plaza – fiind in litigiu cu arhiepiscopia Catolica) s-a facut aducere aminte si de faptul ca Gabriela Firea a fost cununata religios de Cezar Spiridon zis si IPS Ciprinel. Ea insasi a spus ca la cununie s-au rugat impreuna cu “nasii” de cununie civila care erau ,,mozaici” (?!). Nu este prima data cand IPS Ciprinel face slujbe impreuna cu altii de alte religii, incalcand astfel sfintele Canoane…dar daca a avut tupeul sa-l ameninte pe PF Daniel sugerandu-i “sa nu se bage pe el la Buzau ca altfel spune tot ce se intampla la Patriarhie..?!”, ce sa mai adaugam?

“Gabriela Vrânceanu Firea: Nici eu nu ştiu… Din ianuarie până în iulie, am dormit cu o prietenă, Corina, căreia îi mulţumesc din suflet. La fel şi celorlalte două bune prietene, Ligia Enache – producătoarea emisiunii «Ştirea Zilei», care mi-a fost şi doamnă de onoare la cununie -, precum şi Alina Ban Tarcevschi, care mi-a devenit naşă de cununie religioasă, alături de soţul ei, Cristi (împreună cu un cuplu de prieteni de-ai lui Florin – Daiana Voicu, manager Willbrook, şi soţul ei, Zil -, care ne-au fost naşi la cununia civilă, ei fiind căsătoriţi în rit mozaic, noi, creştin-ortodox).

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/gabriela-vranceanu-firea-m-am-maritat-cu-pandele-ca-sa-nu-traim-in-pacat-503963

“Sfintele Canoane opresc rugaciunea in comun cu schismaticii si ereticii (Canoanele 10, 11, 45, 47, 65 Apostolice; Canoanele 6, 9, 32, 33, 34 Laodiceea; Canonul 9 al Sfantului Timotei al Alexandrei). Canonul 45 Apostolic porunceste: Episcopul sau… Sfintele Canoane opresc rugaciunea in comun cu schismaticii si ereticii (Canoanele 10, 11, 45, 47, 65 Apostolice; Canoanele 6, 9, 32, 33, 34 Laodiceea; Canonul 9 al Sfantului Timotei al Alexandrei). Canonul 45 Apostolic porunceste: Episcopul sau Preotul sau Diaconul care numai s-ar ruga cu ereticii sa se afuriseasca si daca l-ar primi sa slujeasca ca preot, sa se cateriseasca .

https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2012/09/25/despre-saptamana-de-rugaciune-uraciune-ecumenica-din-romania/

http://www.newsbuzau.ro/social/5056-ce-vraji-a-mai-facut-ips-ciprian-s-a-rugat-cu-ereticii-vezi-aici-poze-de-la-eveniment-scoase-ulterior-de-pe-siteul-oficial-al-patriarhiei

Iulian Gavriluta

 

gabifireapandelenuntacasatorie

 

Ciprinel muftiul