LIVE – Intalnire de gradul zero intre politistii locali, primarul Constantin Toma si Prefectul Carmen Ichim in cadrul Comisiei de dialog social (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 18/05/2017 by Iulian Gavriluta

Prefectura BuzauIntalnire intre politistii locali si primarul Constantin Toma la sedinta Comisiei de Dialog Social Buzau de astazi, incepand cu ora 14:00, in sala cabinet a Institutiei Prefectului - Judetul Buzau. In urma cu cateva zile, politistii locali au depus la Prefectura Buzau un memoriu prin care solicita analiza corecta de catre reprezentantul Guvernului in teritoriu privind disponibilizarea a peste 250 dintre angajati.

 Pentru ca ambele puncte de vedere sa fie dezabatute cu argumente pro si contra la Comisia de dialog social a fost invitat si primarul Constantin Toma. Pe ordinea de zi a sedintei se afla urmatoarele puncte in dezbatere:

Tema 1: Prezentarea si dezbaterea solicitarilor membrilor SINDICATULUI POLITIEI LOCALE BUZAU, afliat la SINDICAT UL NATIONAL AL POLITISTILOR FORTUS LEX.

Tema 2: Prezentarea si dezbaterea solicitarilor functionarilor publici din cadrul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Buzau.

Tema 3: Prezentarea si dezbaterea deciziei Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant de respingere a proiectului privind salarizarea personalului platit din fonduri publice informa in care a fost depus spre aprobare in Parlamentul Romaniei, in special a anexei ce se refera la familia ocupationala INVATAMANT.

A.D.

 

https://www.youtube.com/watch?v=H9c9C0YGJCs&feature=youtu.be