LIVE – Festivalul de Teatru de la Buzau la un pas de debut. Astazi, intalnire cu organizatorii festivalului (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 18/05/2017 by Iulian Gavriluta

Festival Buzau Iubeste TeatrulIncepand cu aceasta ora conferinta de presa a Festivalului de Teatru de la Buzau organizat de Teatrul „George Ciprian”, cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau, Ministerul Culturii si Identitatii Nationale si Uniunii Teatrale din Romania.

 

Festivalul se va desfasura in perioada 20 - 27 mai 2017, sub genericul BUZAU IUBESTE TEATRUL!

Participa: Petre Emanoil Neagu – Presedintele Consiliului Judetean, Gina Chivulescu – Managerul Teatrului „George Ciprian”,  Adrian Gazdaru – Directorul Festivalului si Marina Hanganu- Consilier artistic.

Eveniment cu o bogata traditie, Festivalul de Teatru reprezinta dovada vie a faptului ca locuitorii Buzaului sunt un public iubitor de teatru, iar cele treisprezece editii de pana acum ne mentin convingerea ca teatrul continua sa fie un important liant in dezvoltarea creativa a unei comunitati!

Timp de opt zile, intre 20 si 27 mai 2017, la Buzau vor putea fi urmarite cateva dintre cele mai bune productii realizate in teatrele de repertoriu si in companiile independente din Bucuresti si din tara, completate de numeroase evenimente conexe: spectacole studentesti, ateliere si lansari de carte. Astfel, alaturi de numeroasele spectacole din Sectiunea Oficiala, din program fac parte si cateva spectacole dedicate copiilor, precum si cateva productii realizate in cadrul scolilor de teatru din Bucuresti, Targu Mures, Craiova, Constanta si Iasi.

Va invitam, asadar sa ne fiti alaturi la conferinta de presa, precum si la toate celelalte evenimente ale Festivalului!

E.S.

https://www.youtube.com/watch?v=YUS_-zJ2VOs&feature=youtu.be