TEODOSIE AREST LA MANASTIRE (cererea procurorilor DNA). Urmeaza Ciprinel Crasnel!

Arest ips ciprinel teodosnicul BORDe fiecare data cand am anuntat vreo smecherie sau parandarat al vreunui popa sau ierarh, (in spiritul nedenigrarii Bisericii ci curatirii ei), trepadusii flausati de serviciu au inceput sa maraie printre tambrele gardului, netului si sa elucubreze paradigme sleampete si acrite impletite nebarbateste de injurii si calomnii.

 

Am anuntat de Teodosie  - de la Tomis ca o va imbulina si asa s-a intamplat. In “prognoza” ne-am bazat pe stiri de la “surse” dar si pe mandria si nesimtirea caracteristice ierarhilor trecuti pe la Crasna (Cuibul cu nebunii) si iarasi am avut dreptate. Am anuntat si pe Ciprinel ca urmeaza si….ne tinem de cuvant. Iata insa tupeul fara margini al lui Teodosie de Tomis: “DNA a cerut in cursul zilei de marti, 16 mai arest la domiciliu pentru Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, pentru incalcarea termenilor controlului judiciar. In cererea procurorilor de inlocuire a masurii controlului judiciar se mentioneaza ca acesta a demarat activitati de accesare a fondurilor europene, desi acest lucru i-a fost interzis in mod expres si neechivoc prin obligatiile stabilite in cadrul controlului judiciar.

Ce acuza DNA:

Potrivit procurorilor care instrumenteaza cazul, "La data de 12 mai 2017, Petrescu Teodosie, reprezentant legal al Arhiepiscopiei Tomisului, a emis un act prin care l-a imputernicit pe Stefan Aurelian, persoana avand calitate de inculpat in acelasi dosar, sa reprezinte Arhiepiscopia Tomisului si pe numitul Petrescu Teodosie, precum si sa semneze si sa depuna documentatia pentru obtinerea adeverintei de suprafata de la Primaria Ovidiu, cu suprafata de 342,52 ha teren, din care 188, 75 ha vie. Adeverinta era necesara a fi folosita in relatia cu APIA (Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura), din care sa reiasa ca Cooperativa Agricola Constanta Tomis figureaza cu 342,52 ha teren total, din care vie 188,75 ha.

Prin emiterea imputernicirii ca STEFAN AURELIAN sa acceseze fonduri europene, inculpatul PETRESCU TEODOSIE a incalcat simultan cele doua obligatii care ii fusesera instituite prin masura controlului judiciar, si anume: - sa nu desfasoare nicio activitate ce implica accesarea de fonduri europene in cadrul Bisericii Ortodoxe Romane/Patriarhiei Romane/Arhiepiscopiei Tomisului, nici direct, nici prin interpusi, - sa nu se apropie de ceilalti inculpati din dosar, de martori, experti si sa nu comunice direct sau indirect cu acestia. A reiesit ca inculpatul Petrescu Teodosie a demarat prin interpusi, activitatea de accesare a fondurilor europene, adeverinta de suprafata fiind necesara in cadrul cererii unice SAPS in legatura cu care inculpatul a si fost trimis in judecata, iar Cooperativa Agricola Constanta Tomis este interpusa inculpatului Petrescu Teodosie. (Una dintre faptele pentru care inculpatul PETRESCU TEODOSIE a fost trimis in judecata - cea aferenta campaniei 2016 - era tocmai aceea ca, in calitate de Arhiepiscop al Tomisului, folosindu-se de interpusa Cooperativa Agricola Tomis, reprezentata de inculpatul STEFAN AURELIAN, a incercat sa acceseze fonduri europene prin APIA, declarand in fals ca foloseste anumite suprafete agricole)."

Urmeaza IPS Ciprinel

 Dupa cum se stie, cu toate “acoperirile” SIE, Bartholomeice – ecumenice, amenitarile si Ontanelile amestecate cu loji si politica, Cezar Spiridon zis si arhiepiscopul necanonic de Buzau si Vrancea se apropie de marginea prapastiei – tineti minte aceasta zi si data – vezi auzi foarte multe de acum inainte. Lacomia si mandria a facut ca toata Cancelaria Arhiepiscopiei de Buzau si Vrancea sa incaseze fonduri europene si nu numai si sa faca “ce vrea muschii lui” cu ele. Deocamdata nu deconspiram ceea ce i se pregateste, dar speram ca evenimentul sa fie cel putin de “magnitudinea” in care este amestecat Teodosie.

 I.G.

 

Arest ips ciprinel teodosnicul BOR