FOTO – Un gest care poate salva o viata! Peste 30 de militari buzoieni au donat sange pentru o tanara de 30 de ani grav bolnava

Militarii doneazaMiercuri, 17 mai, peste 30 de militari din garnizoana Buzău au participat, în mod voluntar, la campania umanitară de donare de sânge pentru o tânără de 30 de ani la solicitarea unui post tv local, la Centru de Transfuzii Buzău.

 

Această campanie se doreşte a asigura societatea că sprijinirea persoanelor cu probleme medicale grave cere o abordare de echipă, o coeziune a Armatei României şi societăţii civile. Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă Gheorghe Vişan a apreciat că acest gen de activitate demonstrează că „....participarea militarilor buzoieni la această campanie se doreşte a fi o frumoasă punte umană care va conduce la creşterea coeziunii sociale în jurul unui proiect care vizează una din valorile fundamentale ale statului, respectiv Armata României.

Totodată, dorim prin acest gest să educăm şi tânăra generaţie în sprijinul solidarităţii cu populaţia şi, în general, cu persoanele care întâmpină probleme medicale grave.”

E.S.

Militarii doneaza 3

 

Militarii doneaza 1