FOTO – Sportivii Imperial Buzau pe scena Palatului National al Copiilor la Conil Fest 2017 – Bucuresti
Last Updated on 17/05/2017 by Iulian Gavriluta

Dans sportivDeplasarea de zilele acestea a sportivilor  Imperial   a fost diferita de cele obisnuite, incarcata de emotii si cu scop umanitar. O parte din membrii asociatiei sportive au urcat pe scena Palatului National al Copiilor din Bucuresti si au reprezentat clubul si judetul Buzau la Conil Fest  - un eveniment aflat la editia a- XV- a.

 

Sportivii buzoieni  s-au alaturat celor aproximativ 1500 de copii participanti pentru a transmite un mesaj de incurajare si de sustinere pentru toti copiii cu dizabilitati.

Impreuna, copiii au creat o lume a poeziei, a dansului, a cantecului si intrecerilor sportive. Aflat la cea de-a 15-a editie, Festivalul Integrarii si-a propus sa aduca pe aceeasi scena copiii tipici, dar si pe cei cu sindrom down si autism. Au vrut sa demonstreze tuturor ca dincolo de orice problema exista o abilitate ce trebuie descoperita, incurajata si promovata. Copiii au semnat si un manifest. Un banner de opt metri a fost amplasat la intrarea in Sala Palatului. Pe el au fost lasate desene si mesaje de incurajare si susţinere pentru cei cu dizabilitati. ,, M-am bucurat foarte mult si doresc sa aduc  multumiri si pe aceasta cale  parintilor si  sportivilor de la club care au putut onora aceasta invitatie prin participarea  la eveniment,, a declarat Mihaela Ion, presedinte Imperial Dance School Buzau.

E.S.

Conil Fest Bucuresti 2017

 

Conil Fest 2017