FOTO – Circulatia s-a incalcit in centrul orasului dupa o idee originala a primarului Donald Tom si a viceprimarului Ionut Apostu
Last Updated on 17/05/2017 by Iulian Gavriluta

circulatie zapacita BuzauDin aceasta dimineata, potrivit Comisiei de securitate rutiera a municipiului Buzau in centrul orasului s-au impus mai multe masuri de fluidizare a traficului rutier. Numai ca socoteala din capul primarului si a viceprimarului nu  iesit deloc ca in matematica ba dimpotriva.

Masurile luate nu au facut decat ca traficul sa se ingreuneze si mai mult si in centrul municipiului sa se creeze un adevarat haos caruia politistii nici la aceasta ora nu reusesc sa-i faca fata. Montarea pe scuar a unei instalatii semaforizate pentru efectuarea virajului la stanga pe strada Aleea Trandafirilor si modificarea prioritatii din strada Tudor Vladimirescu cu bulevardul Nicolae Balcescu au blocat intersectiile. Inca o masura din care nu rezulta decat nervii soferilor si disconfortul buzoienilor, ca multe altele (sensul unic din cartierul Micro 3, rondul de pe strada Frasinet, rondul de la Tribunalul Buzau).

I.G.

 

{vsig}circulatie-rutiera-BZ{/vsig}