1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului si Festivalul BUZAU FEST – Inceputul lunii iunie aduce 4 zile de manifestari culturale organizate pentru buzoieni de Consiliul Judetean Buzau

Buzau Fest 2017Luna iunie incepe cu activitati recreative pentru copii. 1 iunie – Ziua Internationala a Copilului va fi sarbatorita de autoritatile judetene, ca in fiecare an, cu intreceri sportive, concurs de desene, ateliere de creatie dar si cu daruri, multe dulciuri si baloane colorate. Consiliul Judetean Buzau organizeaza din acest an Festivalul “BUZAU FEST”.

 

In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Buzau de la sfarsitul lunii aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat si proiectul de hotarare privind organizarea Festivalului “BUZAU FEST”. Festivalul va fi organizat in perioada 02-04 iunie 2017 si are ca principal scop promovarea imaginii judetului Buzau si a oportunitatilor de turism. Pentru organizarea si desfasurarea festivalului Consiliul Judetean Buzau aloca de la bugetul propriu suma de 120 000 lei. Astfel ca buzoienii vor avea parte de cele mai frumoase spectacole ce se vor desfasura atat in municipiu dar mai ales in Statiunea Balneoclimaterica Sarata Monteoru.  Asadar buzoieni, cu mic cu mare, avem motiv de sarbatoare!

E.S.