Politistii locali si Primarul Constantin Toma se intalnesc cu Prefectul de Buzau Carmen ICHIM. Memoriul depus de politisti in dezbatere joi 18 mai, la sedinta Comisiei de Dialog Social
Last Updated on 16/05/2017 by Iulian Gavriluta

Prefectura BuzauIntalnire intre politistii locali si primarul Constantin Toma la sedinta Comisiei de Dialog Social Buzau din data de 18.05.2017, ora 14:00, in sala cabinet a Institutiei Prefectului - Judetul Buzau. Politistii locali au depus la Prefectura Buzau un memoriu prin care solicita analiza corecta de catre reprezentantul Guvernului in teritoriu privind disponibilizarea a peste 250 de politisti locali.

 

Pentru ca ambele puncte de vedere sa fie dezabatute cu argumente pro si contra la sedinta de joi a fost invitat si primarul Constantin Toma. Pe ordinea de zi a sedintei se afla urmatoarele puncte in dezbatere:

Tema 1: Prezentarea si dezbaterea solicitarilor membrilor SINDICATULUI

POLITIE] LOCALE BUZAU, afliat la SINDICAT UL NATIONAL AL POLITlaTILOR

FORTUS LEX.

Tema 2: Prezentarea si dezbaterea solicitarilor functionarilor publici din

cadrul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Buzau.

Tema 3: Prezentarea si dezbaterea deciziei Federatiei Sindicatelor Libere din

Invatamant de respingere a proiectului privind salarizarea personalului platit din fonduri publice informa in care a fost depus spre aprobare in Parlamentul Romaniei, in special a anexei ce se referala familia ocupationala INVATAMANT.

A.D.