FOTO – Micii baschetbalisti au facut spectacol la Monteoru
Last Updated on 16/05/2017 by Iulian Gavriluta

CSS Buzau baschetMeciuri spectaculoase la finalul carora castigatori au fost toti cei peste 100 de mici baschetbalisti prezenti weekendul trecut, in sala de sport din localitatea Sarata Monteoru. Aceasta a gazduit prima editie a turneului programat in cadrul proiectului educativ-sportiv ,,Oportunitati de Dezvoltare si Invatare a Jocului de Baschet la Copiii de 8-10 ani”, coordonat si organizat de Clubul Sportiv Scolar Buzau prin implicarea profesorilor Ciprian Borcila care este si director adjunct si George Sarivan.

La competitie au mai participat echipele: L.P.S.Galati (profesor Teodorescu Tudose), L.P.S.Focsani (prof.Catalin Dondoi), C.S.S.Bacau(prof.Sorin Butnaru), C.S.S.Unirea Iasi (prof.Gabriel Clapon), C.S.M.Rm.Sarat (prof.Dan Asanache).

Incurajati din tribune de parinti si receptivi la sfaturile antrenorilor,micii baschetbalisti au dat totul pe teren, dovedind de la meci la meci, multa ambitie, incredere si putere de lupta.

Chiar daca s-a jucat fara scor,pentru a nu exista presiunea rezultatului,la final toate echipele au fost rasplatite de catre organizatori,cu cupe si diplome in cadrul unei festivitati de premiere oficiate de primarul Stefan Chirca.

Lotul Clubului Sportiv Scolar Buzau (antrenori Ciprian Borcila si George Sarivan) are in componenta urmatorii jucatori:

Luca Anghel, Eric Duman, Darius Davidoiu, Rares Craciun, Bogdan Tarus, Luca Musceleanu, Bogdan Habara, Luca Manaila, Luca Vicol, Alexandru Necula, Andrei Ciurea, Andrei Babus, Rares Alexa,Robert Mocanu, Radu Mocanu. 

A.S.

 

{vsig}baschet-CSS-BZ{/vsig}