Abuzurile Primarului Donald Tom in ceea ce priveste politistii locali continua. Pe metoda fratelui chestorului Despescu alti „protejati” isi gasesc locul in noua organigrama

Politia Locala BuzauIn urma cu ceva timp aduceam in atentia opiniei publice faptul ca prin metode smecheresti, primarul urbei Donald Tom, „aranja” mutarea fratelui chestorului Bogdan Despescu pe un loc in Politia Locala Buzau, de unde sa nu fie afectat de schimbarile abramburistice si ilegale. „Metoda Despescu” a continuat si primarul Toma, dupa hotararea CLM data in ultima sedinta extraordinara a hotarat sa mai protejeze doua politiste locale.

 

Astfel ca, doua doamne, cu sustinerea unui deputat buzoian apropiat Primariei Buzau dar si a administratorului firmei Lex Protect Ibris C.  care are o „legatura” cu una dintre doamne au reusit sa fie trecute la Serviciul de monitorizare ce tine direct de primarie. Doamnele Badulescu C. Si Balan D. care lucrau la camerele 7 si 23 „s-au rezolvat”, nu vor mai primi preaviz. Tot abuziv domnul Iosif M. a fost mutat fara preaviz de la monitorizare la patrula in strada pentru a putea fi disponibilizat si pentru a face loc „agreatelor” primarului.

Ne intrebam ce ros mai are dialogul social daca mutarile si numirile au loc tot pe criterii de nepotism, rudenie si alt gen de „relatii”? Il anuntam pe aceasta cale pe primarul urbei Donalt Tom ca impreuna cu Georgeta Cristea se vor prezenta la DNA unde exista o plangere depusa de politistii locali.

I.G.