IONUT, jandarmul buzoian decedat in urma unui accident rutier, va fi inmormantat astazi cu ONORURI MILITARE
Last Updated on 11/05/2017 by Iulian Gavriluta

Deces Ionut IrimiaLa doar 45 de ani sufletul lui Ionut Irimia s-a ridicat la cer. In urma unui accident rutier petrecut in data de 8 mai a.c. pe drumul E 85 in apropiere de localitatea Sinesti, viata lui Ionut a fost curmata brusc intr-o fractiune de secunda. Se intorcea de la Bucuresti impreuna cu un prieten si cu mama lui cu care fusese la un control medical.

Astazi, va fi condus pe ultimul drum de colegii lui, familie, rude, prieteni si cunoscuti. Aproximativ 100 de jandarmi buzoieni vor fi prezenti la ceremoniile funerare, Ionut Irimia fiind inmormantat cu ONORURI MILITARE, de astazi el facand parte din istoria jandarmeriei buzoiene. Era printre cei mai vechi angajati din structura IJJ Buzau astfel ca era cunoscut foarte bine de colegi, simtindu-l toti foarte apropiat. Era o fire vesela, mereu gasea pentru colegii sai cuvinte frumoase, de imbarbatare, un promotor de multe ori al activitatilor profesionale si extraprofesionale. Ceremonia serviciilor funerare va incepe la ora 11.30 la biserica „Sf. Stefan” din cartierul Micro 3. Cu fetele impietrite de durere si cu lacrimi pe obraz colegii il vor purta astazi pe brate pe cel care a fost bunul lor camarad IONUT IRIMIA. Cortegiul funerar se va indrepta, dupa oficierea slujbei religioase, spre casa parinteasca din cartierul Micro 3, pentru ca apoi urmatoarea oprire sa fie la Stadionul Gloria Buzau, Ionut fiind un impatimit al sportului cu balonul rotund. Sediul IJJ Buzau va fi urmatoarea oprire, locul unde Ionut si-a dedicat viata in misiuni ale jandarmeriei buzoiene de peste 20 de ani pentru ca apoi ultima oprire, a ultimului sau drum, sa fie la cimitirul „Sfintii Imparati Constantin si Elena” langa ramasitele tatalui sau.

„Saracul de el. Asa era un baiat linistit bun, de omenie, respectuos. Cand am auzit, am plans... pacat de el…” a povestit pentru News Buzau un apropiat al lui Ionut aflat la capataiul lui langa colegii jandarmi ce asigurau garda la sicriu. Mama unor prieteni ai lui Ionut spune ca “mai rar poti intalni un baiat mai respectuos…”,  „Il stiu de mult. Era un baiat de nora 10, mereu zambitor. Pe toata lumea ajuta. Nu am cuvinte sa spun cum era. I-am cunoscut si tatal, ii cunosc si mama (n.r. mama lui Ionut se afla inca internata intr-un spital din capitala neputand participa la inmormantare), a crescut alaturi de copiii mei, numai cuvinte de lauda am. Intotdeauna ne saluta. Cand am auzit nu mi-a venit sa cred. Un baiat atat de bun sa pateasca asemenea lucru...” a spus E.F.

Prietenii lui Ionut sunt si acum in stare de soc. Nu isi pot inchipui cum de Ionut nu mai e printre ei. „Il stiu pe Ionut de cand eram mici, de peste 40 de ani. Am copilarit impreuna. Era un om extraordinar. Nu am cuvinte. Era mereu vesel. Tot timpul ne inveselea si pe noi. Sunt socata. Nu imi pot reveni”, a spus G.M.

RESPECT si ADMIRATIE pentru cadrele IJJ Buzau care organizeaza ceremonia funerara!

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

 

Deces jandarm