ATENTIE CONSILIERI! Astazi se incearca un vot ilegal pe achizitii de servicii juridice. Donald Tom imparte in 4 pachete achizitia pentru a atribui direct serviciile. NU VA FACETI PARTASI ILEGALITATII – DNA VEGHEAZA!
Last Updated on 11/05/2017 by Iulian Gavriluta

CLM Buzau ilegalitatiDupa cum ne-au raportat “Servicilii” Donald Tom are pentru astazi joi 11 mai a.c., pe agenda de furtisaguri publice si achizitia de servicii juridice de 520000 lei. Ca sa sunteze legea – zice el – a impartit suma in 4 pachete astfel incat sa fie incredintate direct. Dupa cum se stie, ce e sub 133000 de lei se incredinteaza direct, fara licitatie.

 Faptul este cunoscut ca o practica curenta printre evazionistii de carton si nu printre cei mai isteti. Evident totul este ilegal pentru ca poate sa favorizeze prin metoda aleasa un avocat sau altul (de exemplu Salcutan). Mai ales ca Ordonanta de care se prevaleaza in mod eronat Donald Tom & Co s-a dat pentru a se MICSORA cheltuielile cu avocatii si nu pentru a se faca smecherii “metalurgiste” (520000 de lei reprezinta salariul a 12 juristi pe un an de zile). Legiuitorul a gandit Ordonanta in sensul ca: o primarie mica in loc sa angajeze un jurist pe care sa-l plateasca cu 40000 de lei pe an pentru un proces mai bine angajeaza un avocat cu 1500. Donalt Tom – in nebunia lui, face exact invers. In loc de trei juristi cu 120000 de lei pe an servicii la avocati “doneaza”  520000 de lei -  suma care este enorma. Pe de alta parte, ca sa poata angaja pe cine vrea face ilegat impartirea sumei alocate in 4 pachete de 130000 cand legal ar trebui sa liciteze pe SEAP -  520000 de lei. Evident, “ultimul metalurgist din univers” o sa spuna mai tarziu ca el nu a facut decat sa respecte o hotarare de Consiliu Local.

ASADAR, ATENTIE CONSILIERI! NU VA FACETI PARTASI ILEGALITATII…VETI REGRETA! DNA VEGHEAZA!

I.G.