Arta la rang de excelenta – premiile elevilor de la “Arte” la Olimpiadele Nationale de Interpretare Instrumentala, Corala si Studii Teoretice, Arte vizuale, Arta Actorului si Religie
Last Updated on 11/05/2017 by Iulian Gavriluta

premii Liceul arte BuzauAsa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, lunile aprilie si mai au fost unele de foc, de emotie si de asteptare pentru elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian”, participanti la Olimpiadele Nationale de Interpretare Instrumentala, Corala si Studii Teoretice, Arte vizuale, Arta Actorului si Religie de la Arad, Deva, Braila, Targoviste, Timisoara si Craiova.

 

Efortul, daruirea si profesionalismul lor si ale cadrelor didactice care i-au pregatit au fost pe deplin rasplatite, intrucat rezultatele nu au intarziat sa apara.

Mai mult, mesagerii artei au demonstrat ca pasiunea creeaza valoare si naste ambitia de a arata lumii intregi ca esti cel mai bun, ca meriti sa porti cununa invingatorului, sa simti pe deplin gustul succesului. Premiile obtinute sunt marturia unei munci asidue de ani buni, a multor ore de studiu, a vacantelor petrecute in atelier sau in sala de instrument:9 premii, dintre care 1 premiu I, 3 premii III, 3 mentiuni si 2 premii speciale.

            PREMIUL I:Nicolae Alexandra, Arta monumentala (cls.a.XI-a), prof. Valeriu Susnea

            PREMIUL al III-lea: David Adrian, Studii muzicale teoretice (cls.a IX-a), prof. Marilena Nicolescu, prof. Mihai Nitescu

                                  Petrache Miruna, Arta actorului (cls.a XI-a), prof. Viorica Radu

                                  Corul CRESCENDO(cls.IX-XII), dirijor, prof. Marilena Radulescu, acompaniator, prof. Ana Banescu

            MENTIUNI: Bratila Anca, Arhitectura (cls. a XI-a), prof. Gabriela Balas

 Neagoe Silviu, Arta actorului (cls.a XI-a), prof. Anda Pantis

Stanciu Georgian, Arhitectura (cls.a XII-a), prof. Gabriela Balas

            PREMII SPECIALE: Barbu Irina, Religie (cls. a XII-a), pr. prof. Marius Radulescu

Nicolae Alexandra, Arta monumentala (cls.a.XI-a), prof. Valeriu Susnea

“Nu ne ramane decat sa le recunoastem valoarea, sa-i felicitam pentru performanta si sa le uram succes in misiunea dificila, dar nobila de promovare a valorilor culturale si artistice”, a precizat Prof. Mioara SINGEORZAN, directorul Liceului de Arte Buzau.

I.G.