NATUR HOUSE deschide un nou centru in Buzau
Last Updated on 10/05/2017 by Iulian Gavriluta

House Nature BzIncepand cu data de 10 mai 2017, Natur House anunta deschiderea unui nou centru in orasul Buzau. Pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor Natur House, s-a decis deschiderea unei locatii in acest oras. Noul centru se afla pe strada Unirii, bl. PTTR 1 Pentru foarte multe persoane, alimentatia sanatoasa si miscarea zilnica reprezinta o adevarata provocare.

Specialistii de la centrul de nutritie si dietetica Natur House sunt pregatiti pentru a-i indruma si a-i sustine pe toti cei interesati pe drumul catre un stil de viata sanatos.

“Avand in vedere faptul ca sosesc foarte multe solicitari din orasul Buzau, dar si din localitatile invecinate, deschiderea unui centru in aceasta zona a fost un pas firesc.” declara reprezentantii Natur House Romania. Noul centru din Buzau se alatura astfel celor peste 55 de centre Natur House din tara, care ofera servicii si produse de calitate, prin intermediul unui program de dieta testat si imbunatatit in decursul a peste 25 de ani.

Metoda Natur House presupune urmatorii pasi:

•          Efectuarea unor consultatii in urma carora se stabileste planul alimentar cel mai indicat pentru nevoile nutritionale a fiecarei persoane in parte;

•          Completarea planului alimentar cu suplimente alimentare 100% naturale;

•          Monitorizare si consiliere gratuita pe tot parcursul programului.

Cine poate beneficia de serviciile Natur House?

Serviciile centrelor Natur House se adreseaza persoanelor care vor sa slabeasca sau sa castige in greutate, celor care doresc sa isi imbunatateasca performantele sportive prin intermediul dietei alimentare sau celor care doresc sa isi schimbe stilul de viata. Metoda Natur House se adreseaza inclusiv adolescentilor si copiilor cu varsta de peste 6 ani.

Pe langa planurile alimentare personalizare si gama larga de suplimente alimentare de cea mai buna calitate, clientii Natur House primesc si consiliere pe toata durata programului, invata cum sa renunte la obiceiurile alimentare daunatoare si cum sa mentina in continuare un stil de viata sanatos.

Natur House este lider mondial in nutritie si dietetica, fiind de peste 25 de ani alaturi de milioanele de persoane din peste 40 de tari care au invatat sa adopte un stil de viata sanatos, prin diete personalizate si cu ajutorul suplimentelor naturale.

I.G.