EXCLUSIV – Marturii socante de la locul tragediei unde jandarmul buzoian si-a pierdut viata. „Am sa mor si eu….” au fost ultimele cuvinte ale mamei…
Last Updated on 09/05/2017 by Iulian Gavriluta

accident rutier noaptea marturii socante„Am sa mor si eu...” au fost ultimele cuvinte ale mamei lui Ionut Irimia cand si-a vazut baiatul incarcerat, cu trupul inert. Era unicul fiu, crescut cu multa dragoste de o mama pe care boala o incercase in nenumarate randuri si pentru care Ionut insemna tot pe aceasta lume. Imediat dupa aceste cuvinte si-a pierdut cunostinta si a fost nevoie de resuscitare inca de la preluarea de catre cadrele medicale din Ialomita.

 

Imaginea baiatului prins intre fiarele contorsionate si soferul buzoian care incerca sa-l elibereze din stransoarea mortii... Nimic nu s-a mai putut face, de ieri Ionut nu mai este printre noi, avea doar 45 de ani... „Nu am putut sa fac nimic mai mult pentru el...” a marturisit printre lacrimi soferul buzoian, un apropiat de foarte mult timp al lui Ionut si al familiei acestuia. Din nefericire, si mama lui Ionut sa se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital din capitala. Tragic, o viata curmata de neatentia si lipsa de experienta a unui sofer cu o masina puternica ce nu a adaptat viteza la conditiile meteo (ploua torential). Printre multiplele lacune ale sistemului comunicarea a fost mai mult decat deficitara, sotia soferului buzoian a fost anuntata de catre cunoscuti si nicidecum de autoritati la multe ore de la producerea accidentului dupa ce retelele de socializare erau deja pline cu mesaje de condoleante. La Spitalul Municipal din Urziceni s-a deplasat imediat ce au aflat un echipaj al IJJ Buzau, coordonat chiar de seful direct al lui Ionut. La ascurt timp a ajuns si sotia soferului buzoian dusa se pare tot de un jandarm, exemplara mobilizare. Bunurile din masina avariata in proportie de peste 70% au fost preluate de jandarmii buzoieni (acte, telefoane, chei) mai putin geanta mamei lui Ionut in care se pare ca era o suma importanta de bani si despre care la momentul scrierii articolului nu se stie nimic desi organele de politie aflate la fata locului ar trebui sa stie. De asemenea nici vesti despre starea de sanatate a femeii nu sunt cunoscute, deontologia profesionala prevede ca datele se furnizeaza doar personal in institutia sanitara. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Ialomita, accidentul a avut loc luni dupa-amiaza, pe DN 2, in afara localitatii Sinesti, unde, conform primelor cercetari, un tânar in vârsta de 24 de ani, din judetul Suceava, care conducea un autoturism din directia Urziceni catre Bucuresti, a patruns pe contrasens dupa ce autoturismul sau a derapat, ciocnindu-se cu un autoturism condus de un barbat de 42 de ani, din judetul Buzau. In urma impactului, un barbat in vârsta de 45 de ani aflat in autoturismul care circula regulamentar a murit, iar soferul si o pasagera aflati in acelasi autoturism au fost raniti. De asemenea, soferul autoturismului care a intrat pe contrasens a fost ranit, toate cele trei victime fiind transportate la spitalul din Urziceni. Cei doi soferi implicati in accident au fost testati alcoolscop, rezultatele fiind negative.Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul rutier.

I.G.