Cititi si va cruciti cu ce idei s-a intors Donald Tom din Asia: nimeni nu mai iese din Primarie decat cu … “bilet de voie” – ca la Metalurgica! Vezi aici si alte nebunii din Palat!
Last Updated on 09/05/2017 by Iulian Gavriluta

Donald Tom BuzauCand va ziceam eu ca Donald Tom e doar un miliardar de carton propulsat de interese si oameni "discreti" la Primarie si nu are in gand decat aceleasi proprii interese…ce "spuneati"? Sa-l lasam cateva luni, sa vedem ce face…..?! Pai dupa ce pleaca de la Primarie, o sa mai avem ce face cu Buzaul? Eu cred ca nu! Iata ultima isprava pusa in aplicare, dupa amintirile lui reprimate de la Metalurgica si din inspiratia “comunismului luminat” chinezesc pe care l-a vizitat pe banii buzoienilor: prin Ordinul intern 11764 din 5 mai a.c., Donald Tom instaureaza dictatura in Palatul Comunal – nimeni nu mai poate iesi din cladire decat cu “Bilet de voie”.

Lucrul este cat se poate de real, fiecare angajat trebuie sa obtina o astfel de aprobare de la seful sau ierarhic superior.  Sa mori de ras nu alta!  Zvonacii bine informati ne-au varat pe sub usa si faptul ca angajatii ANI se afla zilele acestea pe la Toma in vizita…la fel si Curtea de Conturi Bucuresti. La fel, aflam ca ultimul jurist capabil (in afara de Roxelana reevaluata si inca un “tip”) – Bogdan a plecat si el la CJ, dornic sa iasa din cloaca lui Donald Tom. Auzim iarasi ca noul consilier – Filip – tinerelul de vreo douazeci de ani prinde si el radacini, in timp ce “ilicel” – codita consilierul de la spalatoria-peco ce a sarit direct in sanul lui Tomita, umbla ca un adevarat baiet “Eco” prin Primarie cu singura directiva de la boss:  sa stinga, la propriu, becurile de pe holuri si birouri cand sunt lasate sa “arda” prea mult…de economie…tot bolsevica si ea – a la Metalurgica tata! Vai de noi!

 I.G.