UPDATE – Trupul neinsufletit a fost depus la capela Bisericii “Sf. Stefan” din cartierul Micro 3. Inhumarea va avea loc joi, ora 11.30. MOBILIZARE EXEMPLARA a jandarmilor buzoieni in organizarea ceremoniilor funerare ale colegului lor IONUT IRIMIA
Last Updated on 08/05/2017 by Iulian Gavriluta

Ionut IeremiaTragedie in randul Inspectoratului de Jandarmi Buzau - Ionut Irimia de 45 de ani din municipiu si-a pierdut viata intr-un cumplit accident de masina, luni dupa-amaiaza. Se pare ca jandarmul era in masina cu mama lui si un sofer, cand se intorceau din Capitala (in dreptul localitatii Urziceni - Ialomita)- moment in care un alt conducator auto neatent a intrat pe contrasens si i-a lovit din plin.

Tanarul jandarm nu a avut nicio sansa - a decedat pe loc. Mama acestuia este in stare grava la un spital din Bucuresti. Toti colegii si cunoscutii sunt inmarmuriti la aflarea vestii si socati de pierderea lui Ionut Irimia. Jandarmul era divortat si avea doi copii. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

I.G.

FOTO: facebook

UPDATE - In cursul acestei dupa amiezi, trupul neisufletit al jandarmului buzoian Ionut Irimia a fost adus de catre colegi si depus la capela Bisericii "Sf. Stefan" din cartierul Micro 3, cartierul copilariei lui Ionut. Sicriul a fost dus pe umeri de catre colegii lui de munca al caror chip era brazdat de lacrimi. Inhumarea va avea loc joi, 11 mai, ora 11.30 la cimitirul "Sfintii Imparati Constantin si Elena" de langa Fabrica de bere, acolo unde ramasitele pamantesti ale lui Ionut vor sta alaturi de cele ale tatalui sau.