Copil pierdut si gasit de jandarmi in cartierul buzoian Micro 14!
Last Updated on 08/05/2017 by Iulian Gavriluta

copil gasitIn timp ce se aflau in executarea serviciului de patrulare in zona cartierului Micro XIV duminica, 07.05.2017, in jurul orei 17: 30, doi jandarmi din cadrul Detasamentului Mobil au observat un baietel speriat si care plangea, cautandu-si parintii. Anii de experienta in slujba cetatenilor i- au determinat pe  jandarmi sa se apropie de el si sa incerce sa obtina cat mai multe informatii pentru a-l putea ajuta sa isi regasesca parintii. Cand oamenii legii l- au intrebat cati ani are, cum il cheama si daca stie unde locuieste, acesta nu a putut sa ofere decat informatii partiale, ca are patru ani si il cheama D.A. Impreuna cu dispecerul unitatii, jandarmii au incercat sa ii identifice parintii doar cu datele pe care le-a furnizat copilul, acest lucru fiind foarte dificil de realizat.

In tot acest timp, jandarmii au inceput sa ii caute pe parintii baietelului, in speranta ca acestia sunt prin zona. La scurt timp, oamenii legii s-au intalnit cu mama copilului, care il cauta disperata. Femeia a povestit jandarmilor ca, in timp ce ea pregatea ceva de mancare, baietelul a plecat pe usa apartamentului lasata deschisa si se bucura ca acesta a fost pe maini bune alaturi de ei.

     In cursul weekend- ului, jandarmi buzoieni au actionat zilnic, la nivelul judetului Buzau, pentru mentinerea unui grad de siguranta ridicat al cetatenilor.          

     In perioada de referinta, jandarmii au aplicat 19 avertismente scrise si 49 amenzi, in cuantum de 8.800 lei.

E.S.