UPDATE – Soferul TRIMIS DE URGENTA la Bucuresti facandu-se eforturi de salvare a vietii. TRAFIC FEROVIAR RELUAT pe magistrala Buzau – Faurei. ACCIDENT RUTIER GRAV in gara C. A. Rosetti. Un sofer a fortat trecerea
Last Updated on 06/05/2017 by Iulian Gavriluta

Accident trenIn urma cu cateva zeci de minute in gara din C. A. Rosetti - Buzau un sofer in varsta de 48 ani a fortat trecerea la nivel cu calea ferata in localitatea Cotu Ciorii, fiind accidentat de trenul Interregio  Buzau  - Galati. Traficul feroviar a fost blocat, la fata locului deplasandu-se echipaje ale IPJ Buzau si ale Ambulantei.

Soferul a fost transportat la spital in stare de inconstienta, prezentand multiple leziuni. Se fac cercetari la fata locului pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea accidentului.

I.G.

UPDATE - Medicii buzoieni de la Sectia UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau au decis trimiterea de urgenta a soferului accidentat la Spiltalul Clinic de Urgenta Floreasca in incercarea de a i se salva viata, acesta suferind rani multiple in urma impactului.

UPDATECentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 13:15, traficul feroviar este reluat în judeţul Buzău, pe Magistrala 702 Buzău-Făurei, la intrarea în staţia C. A. Rosetti, după ce anterior fusese blocat din cauza unui accident feroviar.

UPDATECentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în judeţul Buzău traficul feroviar este blocat pe Magistrala 702 Buzău-Făurei, la intrarea în staţia C. A. Rosetti, din cauza unui accident feroviar.