FOTO – “Stiinta si Tehnologia Alimentelor Functionale si de Nutritie Speciala”, editia II, 2017 – la Liceul Tehnologic de Meserii si Servicii Buzau

alimentatia proiect liceulTehnologic BZVineri, 5 mai a.c., ora 10 are loc la Liceul Tehnologic de Meserii si Servicii in cadrul Proiectului Educativ inclus in CAEJ cu participare interjudeteana Concursul "Stiinta si Tehnologia Alimentelor Functionale si de Nutritie Speciala", editia II, 2017. Elevii Colegiului Economic Buzau sunt coordonati de profesor Pavel-Surlaru Adriana Cristina si vor participa la urmatoarele sectiuni:

La sectiunea I va participa eleva Vlad Nicoleta cu lucrarea "Mierea - un aliment dulce si sanatos". La sectiunea II vor participa elevii Vlad Nicoleta cu lucrarea "Mierea vs Zahar", Toma Mihai Gabriel cu lucrarea "Alimentatia nesanatoasa si riscurile ei" si Corbu Ionut Marcel cu lucrarea "Alege sanatatea si tineretea!". La sectiunea III va participa elevul Corbu Ionut Marcel cu produsul Chec dietetic cu fructe uscate.

I.G.

 

{vsig}proiect-alimentatie{/vsig}

Scroll to Top